Glimt fra Clas Ohlsons nyåpnede Lab Store på Sveavägen 52 i Stockholm. (Foto: Clas Ohlson)
Glimt fra Clas Ohlsons nyåpnede Lab Store på Sveavägen 52 i Stockholm. (Foto: Clas Ohlson)

Clas Ohlson Lab Store: Arena for problemløsning

Clas Ohlson åpnet i forrige uke nok en Lab Store, denne gang i Stockholm. Det er en konseptbutikk som er bygget som et hjem og tilbyr kundene en ny opplevelse.

Publisert

Butikken har et særskilt sortiment, hvor det også tilbys nye produkter og tjenester som skal testes sammen med kundene før de legges inn i Clas Ohlsons vanlige sortimentet. Det er også et servicesenter i butikken hvor kundene kan bestille hjelp til egne prosjekter gjennom ‘Clas Fix It’: Fremkalle bilder, få knivene kvesset eller få råd om forbedringer hjemme.

– Med Lab Store vil vi ha en ny arena for å løse problemer hjemme. Det vil være et eksperimentelt verksted der vi utvikler vår virksomhet sammen med kunder og samarbeidspartnere. Vi ser også gode muligheter for å prøve ut nye digitale løsninger her. Ved å integrere vårt Stockholm-kontor med Lab Store, kommer vi også nærmere våre kunder i flere deler av organisasjonen, sier Fredrik Uhrbom, Country Manager Sweden.

Med sitt eget auditorium vil Lab Store også være et sted hvor kundene kan delta på seminarer og andre spennende arrangementer om ulike typer hjemmeløsninger.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS