– Mange problemer kan enkelt løses via video, slik at kundene slipper et besøk til butikken, sier Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson.
– Mange problemer kan enkelt løses via video, slik at kundene slipper et besøk til butikken, sier Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson.

Tilbyr praktisk hjelp gjennom videosamtale

Clas Ohlson lanserer tjenesten videohjelp med Clas. Kundene kan få råd og hjelp fra kyndige reparatører direkte i mobilen.

Publisert

Videohjelp med Clas er en tjeneste hvor kundene får direktekontakt med spesialistene ved Clas Ohlson's egne verksteder. Det skal være en enkel måte å få råd og hjelp til å løse praktiske problemer.

– Man kan få hjelp til alt fra å bytte en blekkpatron til å fikse snøfreseren. Med video får vi en helt annen mulighet til å guide kundene. Mange problemer kan enkelt løses via video, slik at kundene slipper et besøk til butikken, sier Per Dahler, kundeservicesjef hos Clas Ohlson.

Verkstedene ved hovedkontoret i Insjön i Dalarna har vært en viktig del av Clas Ohlson siden 1960-tallet. I mange år har kunder fått hjelp til å reparere sine produkter i stedet for å kjøpe nytt.

– Vi har noen av de mest avanserte verkstedene på markedet. Det er unikt at kunden kan prate direkte med reparatørene. Vi reparerer selv produkter under eget varemerke, og verkstedene er en viktig del i hvordan vi hjelper kundene å leve mer bærekraftig, sier Per Dahler.

Tjenesten er gratis for Club Clas medlemmer.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS