Butikksjef Torill Heggdal klippet snoren da Clas Ohlson åpnet butikk nr fem i Trondheim på Sirkus Shopping i går.
Butikksjef Torill Heggdal klippet snoren da Clas Ohlson åpnet butikk nr fem i Trondheim på Sirkus Shopping i går.

Norge trakk opp for Clas Ohlson i juli, åpnet ny butikk i Trondheim i går

Norge var lyspunktet for Clas Ohlson-konsernet i juli. I går åpnet de sin butikk nr 5 i Trondheim.

Publisert

Clas Ohlson melder i dag om omsetningsutviklingen i juli. I Norge oppnådde kjeden en vekst på fem prosent, og hele 18 prosent organisk. For hele konsernet var veksten på én prosent (6 prosent organisk). Veksten trekkes ned ved at virksomheten utenfor Norden (UK og Tyskland) er under avvikling.

Netthandelen vokste med 47 prosent til 54 MSEK.

CEO Lotte Lyrå uttaler:

– Vi kan konkludere med at den positive omsetningstrenden vi så i juni fortsatte i juli. (...) Jeg ser dette som et bevis på at vi har truffet med vårt kommersielle tilbud mot konsumentenes behov i sommer. Samtidig, i takt med at situasjonen gradvis forbedrer seg, ser vi fortsatt negative effekter av koronaepidemien i form av redusert kundetrafikk, hovedsakelig for sentralt beliggende butikker i store byer i Sverige. Norge viser igjen sterke veksttall med en organisk vekst på 18 prosent i juli.

Åpnet sin femte butikk i Trondheim

I går åpnet Clas Ohlson på Sirkus Shopping ved Leangen i Trondheim. Trondheim Øst med bydelene Leangen og Lade har sterk befolkningsvekst og stor utbyggingsaktivitet. Clas Ohlson har nå fem butikker i Trondheim.

- Vår nye butikk på Sirkus Shopping vil styrke vår markedsposisjon i området og gi økt tilgjengelighet til våre produkter og tjenester, forklarer driftssjef Rune Johansen.

Driftssjef Rune Johansen
Driftssjef Rune Johansen

Gjennom nettbutikken tilbys klikk & hent, og leveransen er henteklar etter to timer og alltid fraktfritt. Butikken ligger i 1. etasje og har et salgsareal på ca. 1.100 m2.

Sirkus Shopping omsetter for ca. 900 MNOK per år og har over 100 leietakere. Området er et kollektivknutepunkt med over 1800 daglige busstopp og ca. tre mill. besøkende i året.

Etter åpningen på Sirkus Shopping har Clas Ohlson totalt 91 butikker i Norge.

Powered by Labrador CMS