Lene Iren Oen rykker opp internt hos Clas Ohlson.

Hun går inn i Clas Ohlsons konsernledelse

Etter ha blitt rekruttert som Commercial Director Norway for to år siden og siden blitt forfremmet til Head of E-commerce for konsernet, kommer Lene Iren Oen nå til å gå inn i selskapets konsernledelse.

Oen vil samtidig overta ansvaret som administrerende direktør for det norske markedet fra Stine Trygg-Hauger som forlater selskapet 30. april.

Konsernsjef og president Kristofer Tonström er fornøyd med at Lene Iren Oen har takket ja til oppdraget:

– Vi har et sterkt fokus på å videreutvikle vår e-handel, og med Lene i konsernledelsen sikrer vi at dette forblir en prioritet i alle våre avgjørelser. Hun vil også tilføre kommersiell kompetanse og innsikt om den norske kunden – hvilket er avgjørende for at vi fremdeles kan fortsette vår suksessfulle reise i dette viktige markedet. Jeg ser veldig frem til å fortsette utviklingen av selskapet sammen med Lene Iren og resten av teamet.

Lene Iren Oen har en akademisk bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og har tidligere holdt roller som kommersiell direktør i Komplett AS og som administrerende direktør i Blush AS. Hun startet i konsernledelsen 1. april og hun vil gå inn som administrerende direktør for Clas Ohlson AS fra 1. mai.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Clas Ohlson. Jeg tror sterkt på at vi kan skape enda mer verdi for kundene våre ved å koble e-handel og vårt høyt verdsatte og tilgjengelige butikknettverk tettere sammen. Jeg tror vi bare har sett begynnelsen på morgendagens retail og framtidens kunder kommer ikke til å godta noe annet enn en komplett, sømløs handleopplevelse. Clas Ohlson har en unik mulighet til å bli en enda sterkere aktør innen dette området både i Norge og i våre øvrige hjemmemarkeder, sier Lene Iren Oen.

Powered by Labrador CMS