LIMITED EDITION: Clas Ohlson fyller 100 år og hedrer grnnleggeren med en Limited Edition-serie. Foto: Clas Ohlson
LIMITED EDITION: Clas Ohlson fyller 100 år og hedrer grnnleggeren med en Limited Edition-serie. Foto: Clas Ohlson

Litt mindre vanlig hverdag

Clas Ohlson ønsker å forbedre kundenes hverdag ved å tilby smarte, enkle, praktiske løsninger til attraktive priser. Det har de gjort i nøyaktig 100 år og som en hyllest til grunnleggeren, lanseres nå Clas Ohlson Limited Edition.

Publisert

Clas Ohlson Limites Edition er et nøye utvalg hverdagsprodukter med en eksklusiv vri, produsert i en begrenset utgave.

Limited Edition-produktene er designet av Clas Ohlsons designteam i Sverige og har blitt valgt til å representere bestselgere og kundefavoritter gjennom årene, eller som en nikk mot grunnlegger Clas Ohlsons egne personlige interesser.

– Den grunnleggende ideen bak Limited Edition var at vi ønsket å finne en måte å hylle vår grunnlegger Clas Ohlson i forbindelse med vårt 100-årsjubileum. Vi ønsket å overraske våre kunder, men på egen måte med daglige produkter til attraktive priser. Alt fra design og materialer til emballasje skal bidra til følelsen av litt mindre vanlig hver dag, sier Eva Berg, Assortment Development Manager hos Clas Ohlson.

De første produktene i Limited Edition vil være tilgjengelige i butikkene og online fra 2. juni. Produkter i denne første utgivelsen inkluderer blant annet en sammenleggbar sykkel, en gylden vifte, en solcellelampekurv, en litt mindre vanlig koffert og en eksklusivt pakket håndverktøy-sett. Alle produktene er produsert i en begrenset utgave.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS