Clas Ohlson reduserer stress med spesialkomponert julemusikk

For å redusere stress hos både shoppere og ansatte har Clas Ohlson laget et album med mindfulness-versjoner av julesanger som spilles i butikkene.

Publisert

I følge en undersøkelse som Clas Ohlson har gjennomført i Sverige mener flertallet av svensker at julemusikk er et must i jula, men å høre julemusikk i butikker, fellesarealer og i media kan også få folk til å bli stresset. Snaut to uker før julaften har Clas Ohlson derfor bestemt seg for å erstatte tradisjonell julemusikk med mindfulness-versjoner for å redusere stresset.

I november advarte fagforeningen for butikkansatte i Sverige om at julemusikk stresser de ansatte. I en undersøkelse som Clas Ohlson gjennomførte med Inizio kom det fram at nesten halvparten shopperne mener at julemusikk er mest stressende i butikkmiljø.

Clas Ohlson har derfor fått lage et album med mindfullness-versjoner av tradisjonelle julesanger som spilles i alle butikker.

Jeff Jackett, Group Head of Marketing and Brand hos Clas Ohlson, uttaler:

– Med vårt spesialkomponerte julealbum prøver vi å gjøre butikkene våre til et mer rolig sted å besøke. Selv om albumet er laget med glimt i øyet, har det en mer seriøs side. Mange mennesker blir negativt påvirket av stress i jula og ønsker å redusere stresset.

Blant sangene på albumet er både nordiske og internasjonale julesanger: På låven sitter nissen, Hej tomtegubbar, Winter Wonderland, Jingle Bells, We Wish You a Merry Christmas og flere.

Albumet er tilgjengelig på Spotify, YouTube og Clas Ohlsons hjemmeside.

Powered by Labrador CMS