Team på Slependen klar for hjemlevering på julaften. (Foto: Clas Ohlson)
Team på Slependen klar for hjemlevering på julaften. (Foto: Clas Ohlson)

Clas Ohlson leverer hjem julaften

I år tilbyr Clas Ohlson for første gang hjemlevering i Oslo og deler av Akershus til og med julaften, bare kunden bestiller på nett før midnatt lille julaften.

Publisert

– Vi vet at mange nordmenn handler julegaver i siste liten, og da blir fort julegavehandelen stressende. Derfor ønsker vi å ha et tilbud til de som er litt seint ute med de siste gavene, eller som trenger noe til julefeiringen. Bestillingen får du levert hjem på julaften formiddag, sier Ina Kristin Haugen, kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson.

Inngår i ny strategi

Hjemleveringen er et ledd i Clas Ohlson sin nye strategi som ble lansert tidligere i år. Med et stadig større fokus på forbrukerens liv, ønsker Clas Ohlson å legge mer vekt på den helhetlige kundereisen fra kunden kommer inni butikk, eller bestiller varer på nett, til varen er levert trygt hjemme. Hjemleveringen er tilgjengelig i hele førjulstiden – Haugen ønsker at deres nye strategi skal frigi tid hos forbrukeren.

– For oss er det viktig å ha større fokus på forbrukerens liv. Derfor tilbyr vi nå våre kunder hjemlevering på julaften frem til kl. 13.00 – akkurat i tide til å pakke inn gaven og legge de under juletreet, sier Haugen.

‘Enn hyggelig opplevelse’

Det er det norske teknologi- og gründerselskapet Porterbuddy som skal levere varene på julaften.

– Clas Ohlson ønsker å ta i bruk nye tjenester som gjør hele handleopplevelsen mer effektiv og sømløs for kunden, og Porterbuddy sin hjemleveringstjeneste passer derfor som hånd i hanske for Clas Ohlson. Ikke minst tror vi det vil bli en hyggelig opplevelse å levere varene til kunden på selveste julaften, sier Henrik Gerner-Mathisen, daglig leder og gründer i Porterbuddy.

Ønsker å yte ekstra service

Butikksjef Fredrik Lerdahl på Clas Ohlson Slependen er sikker på at hjemlevering i førjulstiden og på julaften blir godt mottatt av kundene.

– Førjulstiden er hektisk for mange, og det er fort gjort å glemme små eller store ting i farten. Derfor ønsker vi å yte den ekstra servicen med hjemlevering til kunden. I butikkene vil vi ha dedikerte team som jobber med pakking og klargjøring. Natt til julaften vil vi i vår butikk jobbe frem til klokken to på natten slik at alle kundene som har bestilt i Oslo og Akershus får sine bestillinger levert på døren på julaften, sier Lerdahl.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS