TRE NYE KONSEPTER: Stovner Senter er et av Norges største lokalsentre. Nå flytter tre nye konsepter inn på senteret.
TRE NYE KONSEPTER: Stovner Senter er et av Norges største lokalsentre. Nå flytter tre nye konsepter inn på senteret.

Tre åpninger på Stovner Senter før jul

Sport Outlet, Carachi Streetfood og Express Nails åpner på Stovner Senter. - Vi har stor tro på at disse konseptene kommer til å bli godt mottatt av kundene våre, sier Irfan Akram, senterleder på Stovner Senter.

Citycon har signert avtaler med tre konsepter som flytter inn på Stovner Senter nå før jul. 20. november åpnet Sport Outlet ny butikk på over 1100 kvadratmeter i senterets andre etasje.

- Vi er veldig glade for at for at Sport Outlet har valgt å satse på Stovner Senter. Dette er en stor og flott butikk som tilbyr merkevarer til lave priser. Her kan man finne mange spennende varer til en god pris, sier Akram.

Irfan Akram
Irfan Akram

Stovner Senter har etablert seg som en møteplass i Groruddalen. Gode spisesteder er med på å løfte totalopplevelsen for kundene som besøker senteret. I løpet av desember åpner Carachi Streetfood som tilbyr retter fra det pakistanske kjøkkenet.

- Vi har stor tro på at dette matkonseptet vil glede både kunder og andre leietakere. Dette er spennende og autentiske retter. Hovedsatsingen til Carachi Streetfood er take away, sier Akram.

Express Nails er det tredje konseptet som åpner på Stovner Senter. De åpnet dørene 5. desember, og neglsalongen tilbyr både design og stell av negler.

- Dette er gøy. Vi vet at dette tilbudet er populært blant mange. Jeg tror vi kommer til å se mange flotte negler her på Stovner Senter frem mot jul, sier Akram.

Powered by Labrador CMS