Stovner Senter er et av sentrene som Citycon eier og som skal utvikles videre i henhold til selskapets strategier.
Stovner Senter er et av sentrene som Citycon eier og som skal utvikles videre i henhold til selskapets strategier.

Citycon med bare egeneide sentre

Citycon avslutter siste forvaltningsoppdrag 31. mars etter at selskapet i fjor sommer annonserte en strategisk beslutning om å fokusere på egeneide sentre.

Citycon har over lengre tid forvaltet sju kjøpesentre på vegne av andre eiere: Holmen Senter, City Syd, Tiller Torget og Ivar Lykkes vei 5 ble forvaltet på vegne av Storebrand. Forvaltningsoppdraget ble avsluttet 31. desember 2020. Olav Thon Eiendom har overtatt forvaltningen av sentrene.

Strandtorget, Stadionparken og Torget Vest forvaltes på vegne av NIAM V Kjøpesenter I Holding AS. Forvaltningsoppdraget avsluttes 31. mars 2021. De nye eierne Scala Eiendom og CC Eiendom tar over forvaltningen av sentrene. Prosessen med den praktiske overføringen fra Citycon til nye forvaltere er i gang.

17 egeneide

Citycon har 17 egeneide sentre i Norge og skal videre konsentrere seg om å utvikle disse sentrene.

– Det har vært en riktig beslutning å avslutte forvaltningsoppdragene og fokusere på å utvikle våre egne sentre. Vi ønsker å takke Storebrand og NIAM for et godt samarbeid gjennom mange år og for gode prosesser da vi besluttet å avslutte forvaltningsoppdragene, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS