Henrica Ginström
Henrica Ginström er toppsjef i Citycon fra 1. april.

Hun rykker opp fra COO til CEO i Citycon

Styret i Citycon har utnevnt Henrica Ginström til ny CEO i Citycon fra 1. april. Hun er finsk statsborger og har jobbet i Citycon siden 2011.

Henrica Ginström er i dag COO, og har tidligere har hatt rollene som kommersiell direktør i Norge og visepresident for investorrelasjoner og kommunikasjon. Hun har en mastergrad i teknologi fra Aalto-universitetets tekniske høyskole i Helsingfors, i tillegg til mastergrad i økonomi fra Hanken Handelshøyskole, også i Helsingfors.

Cityon melder om den nye topplederen i en pressemelding.

Ginström erstatter Citycons nåværende CEO F. Scott Ball, som har hatt stillingen siden 2019 og som trer tilbake 1. april 2024 etter felles enighet. Ball fortsetter som styremedlem i selskapet.

– Jeg ønsker å takke Scott for hans verdifulle bidrag til Citycon de siste årene. Hans evne til å utvikle en gruppe av nye talentfulle ledere, er blant flere av hans betydelige prestasjoner, sier Chaim Katzman, styreleder i Citycon.

– Jeg er glad for å kunne presentere Henrica Ginström som ny CEO i Citycon. Henrica har bred erfaring og dyp forståelse av vår virksomhet, og vi mener hun er den rette personen til å lede selskapet i et detaljhandelsmarked i stadig endring. Jeg er trygg på at Henrica og de flinke ansatte i Citycon, vil skape verdier og ta selskapet til neste nivå, til det beste for selskapets samarbeidspartnere, sier Katzman.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten som CEO i Citycon. Det har vært en glede å jobbe i Citycon de siste 13 årene, og jeg ser frem til å være med å skape selskapets fremtid sammen med det sterke teamet i Citycon. Selskapets strategi forplikter oss til å fokusere på sentre av høy kvalitet i sterke og voksende markeder i de store nordiske byene, sier Henrica Ginström, påtroppende CEO i Citycon.

– Jeg ønsker å takke selskapet, de ansatte og styret for det fantastiske samarbeidet i løpet av min tid i Citycon. Jeg føler meg privilegert og takknemlig for å ha jobbet med et så lidenskapelig og profesjonelt team. Henrica har jobbet tett med meg i løpet av min tid i Citycon, og jeg er trygg på at Henrica er den rette personen for rollen som CEO. Med henne er Citycon godt posisjonert til å bygge videre på det vi har oppnådd i løpet av de siste fem årene, sier F. Scott Ball, avtroppende CEO i Citycon.

Powered by Labrador CMS