Lasse Svendsen skal utvikle fremtidens sentre sammen med nye kollegaer i Citycon.
Lasse Svendsen skal utvikle fremtidens sentre sammen med nye kollegaer i Citycon.

Citycon henter ny prosjektleder til utviklingsavdelingen

Citycon styrker seg på eiendomsutvikling og ansetter Lasse Svendsen som ny prosjektleder. Svendsen skal bidra i utviklingen av multifunksjonelle sentre med handel, service, kontorer og boliger.

Citycon eier 17 kjøpesentre i Norge, og forvalter ytterligere sju sentre på vegne av andre eiere. Over hele Norden har Citycon eiendommer til en verdi av 4,4 milliarder euro.

Lasse Svendsen har bakgrunn fra OBOS Nye Hjem og har master i Eiendomsutvikling og -forvaltning fra NTNU.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle sentre sammen med teamet i Citycon. Kjøpesentre skal være mer enn bare handel. Senteret er hjertet i mange lokalsamfunn, hvor folk har behov for både møteplasser og helsetjenester, sier Svendsen.

Lasse Svendsen vil jobbe med den norske eiendomsporteføljen, hvor Trekanten i Asker og Oasen Senter i Bergen er to store utviklingsprosjekter.

– Vi har store ambisjoner for eiendommene våre, og vi trenger flere flinke folk som er i stand til å utvikle multifunksjonelle sentre. Våre sentre skal dekke behov for menneskene som bor og arbeider i områdene de ligger i, gjennom hele dagen og uken. Vi har stor tro på at Lasse er rett person for denne oppgaven, sier Fredrik S. Myhre, utviklingsdirektør i Citycon.

Powered by Labrador CMS