NY SENTERLEDER PÅ STOVNER SENTER: Irfan Akram ser frem til å jobbe med å utvikle Stovner Senter som handelsplass, møteplass og destinasjon.
NY SENTERLEDER PÅ STOVNER SENTER: Irfan Akram ser frem til å jobbe med å utvikle Stovner Senter som handelsplass, møteplass og destinasjon.

Ny senterleder vil gjøre Stovner Senter til en destinasjon

Irfan Akram er ansatt som ny senterleder på Stovner Senter. – Sammen med naboer, kunder og leietakere skal vi utvikle et godt og spennende senter, og forhåpentligvis blir det noen overraskelser også, sier Akram.

Publisert

Citycon kjøpte Stovner Senter i februar i år, etter å ha forvaltet senteret og vært deleier siden 2015. Irfan Akram har fått oppgaven å være sjef for senteret som ligger øverst i Groruddalen, med fem millioner besøkende hvert år og med omkring 90 butikker, restauranter og servicefunksjoner.

– Alle som har vokst opp i Groruddalen har et forhold til Stovner Senter. Senteret har vært en viktig del av nærmiljøet siden det ble etablert for 45 år. Min oppgave blir å fortsette og skape gode opplevelser for kunder og ansatte her på senteret, sier Akram.

Irfan Akram har lang bakgrunn fra handel og har erfaring fra tax-free selskaper i ulike land og det private investeringsselskapet Jotunfjell Partners.

– Stovner Senter er sentralt plassert med gode forbindelser med både t-bane og riksvei 4. Vi skal utvikle senteret for morgendagens kunder, som vil ha gode handleopplevelser, sosiale møteplasser og underholdning på ett og samme senter. Vi ønsker å bli en destinasjon, sier Akram, som allerede har noen ideer til hyggelige overraskelser for kundene på senteret.

Citycon eier 17 kjøpesentre i Norge, og forvalter ytterligere 7 sentre på vegne av andre eiere. Johan Calner er kommersiell direktør i Citycon og er sikker på at Irfan Akram er et godt valg som senterleder på Stovner Senter.

– Vi er i en bransje som er i stadig endring, og vi trenger senterledere med positiv energi og endringsvilje. Akram har også evnen til å bygge relasjoner til leietakere, naboer og kunder. Det er viktig, sier Calner.

Powered by Labrador CMS