UTVIKLER MØTEPLASSER: Avtalen med O'Learys betyr et større tilbud av hyggelige spiseopplevelser på Kolbotn og i Sarpsborg.
UTVIKLER MØTEPLASSER: Avtalen med O'Learys betyr et større tilbud av hyggelige spiseopplevelser på Kolbotn og i Sarpsborg.

O'Learys inn på to Citycon-sentre

Citycon vil styrke sine sentre på mat og drikke. O’Learys etablerer seg på Kolbotn Torg og Storbyen i Sarpsborg.

Publisert

Som en del av Citycons strategi om å utvikle sentre med spiseopplevelser og møteplasser, åpner O’Learys restauranter på de to sentrene Kolbotn Torg og Storbyen. Begge restaurantene vil åpne i løpet av sommeren.

– Vi er veldig glade for at O’Learys åpner to restauranter hos oss. O’Learys har et unikt konsept med god mat og drikke og som samtidig fungerer som en møteplass for familier, venner og lokale lag, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon.

O’Learys har også tidligere vært etablert på Kolbotn Torg og Storbyen. Nå har O’Learys sentralt valgt å satse videre på sentrene, og skal igjen tilby mat og underholdning med sport, spill, musikk og aktiviteter.

– Vi gleder oss til å åpne og ta imot kundene i restaurantene. Kolbotn Torg og Storbyen er fantastiske lokasjoner for oss og jeg har stor tro på at vårt «eatertainment»-konsept vil bli tatt godt imot av gjestene våre, sier Jannicka Eriksson Jingryd, Chief Operating Officer i O’Learys.

Powered by Labrador CMS