Kongssenteret selges fra Citycon til en mindre gruppe investorer. Hvem de er, holdes foreløpig hemmelig.

Citycon selger Kongssenteret – uvisst hvem kjøperne er

Citycon har inngått en avtale om salg av Kongssenteret i Kongsvinger til en mindre gruppe av investorer. Hvem de er, offentliggjøres i slutten av måneden.

Publisert

Citycon skriver i en pressemelding at salget markerer en videreføring av deres strategi om å satse på de store, behovsbaserte sentrene i Norge og Norden.

Kongssenteret i Kongsvinger har et leieareal på omtrent 18 000 kvadratmeter og rundt halvannen million besøkende årlig. Citycon har nå inngått en avtale om salg av Kongssenteret til en mindre gruppe av investorer, til en pris tilnærmet lik bokførte verdier. Transaksjonen er forventet å bli fullført i løpet av mai 2024.

Retailmagasinet spurte kommunikasjonssjef Daniel Sellevoll om hvem kjøperne er, men Citycon vil ikke røpe det før i slutten av mai.

Erik Lennhammar, Chief Development & Investment Officer i Citycon, kommenterer:

– Salget av Kongssenteret er en del av selskapets strategi om å fokusere på de store behovsbaserte sentrene i vår eiendomsportefølje. Vi ønsker å takke ansatte, leietakere og partnere på Kongssenteret for et godt samarbeid, samtidig som vi ønsker ny eier lykke til i arbeidet med å utvikle senteret. 

CBRE har vært megler, og advokatfirmaet BAHR har vært juridisk rådgiver for Citycon.

Powered by Labrador CMS