STØRRE HELSETILBUD: Kolbotn Torg får legesenter, tannleger og treningssenter som nye leietakere.
STØRRE HELSETILBUD: Kolbotn Torg får legesenter, tannleger og treningssenter som nye leietakere.

Kolbotn Torg satser på helse

Citycon har signert avtaler med legesenter, tannleger og treningssenter som skal styrke helsetilbudet på Kolbotn Torg.

Tårnåsen legesenter, Kolbotntannlegene, Tannlegene på Tårnåsen og treningssenteret SATS er enige med Citycon om å flytte inn på Kolbotn Torg i løpet av første halvdel av 2021.

Flere helseaktører inn på sentrene er en del av Citycons strategi om å utvikle multifunksjonelle sentre som kombinerer handel med helsetjenester i tillegg til andre sentrale tjenester for folk i nærmiljøet.

Citycon jobber kontinuerlig med å ha den riktige butikkmiksen på sentrene og tror at de nye helseaktørene på Kolbotn Torg kommer til å bidra til et godt besøkt senter i hele senterets åpningstid.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har blitt enige med disse helseaktørene. Dette vil gi senteret en god miks av butikker og tjenester, som vi har stor tro på kommer til å være bra for kundene og for senteret. Kolbotn Torg satser lokalt og vi er glade for å kunne legge enda flere av våre kunders daglige gjøremål til senteret, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon.

De nye leietakerne flytter inn i hver sine lokaler på til sammen over 1600 kvadratmeter på Kolbotn Torg.

– Vi har en god dialog med helseaktører over hele landet der Citycon har sentre. Vi opplever at interessen for å være en del av våre sentre hvor folk ferdes og møtes er økende blant denne type aktører, sier Dalland. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS