Safe Asset Group har COVID-19-sertifisert Stovner Senter som det første i Norge.

Stovner Senter først i Norge med COVID-19-sertifisering

Citycon har gjennomført en ekstern COVID-19-sertifisering av Stovner Senter. Sertifiseringen styrker arbeidet med helse og sikkerhet, samtidig som den gir trygghet til de som jobber og handler på senteret.

Sertifiseringen er gjennomført av selskapet Safe Asset Group, som i løpet av 2020 har sertifisert flere selskaper i Norden og Europa. Stovner Senter er første kjøpesenter i Norge med denne sertifiseringen.

− Sertifiseringen er viktig som en del av vårt arbeid med å redusere smittespredningen. Vårt ansvar er å sørge for at Stovner Senter oppleves som et trygt sted å jobbe og handle, sier Johan Calner, kommersiell direktør i Citycon.

Helt siden starten av pandemien i mars har Citycon arbeidet for at alle sentrene følger påbud og anbefalinger fra nasjonale og lokale myndigheter. Gjennom sertifiseringen på 100 punkter, har Stovner Senter fått en ekstern gjennomgang av tiltakene som skal hindre smittespredning.

− Helse og sikkerhet har vært det viktigste for oss gjennom pandemien, og det er viktig at vi fortsetter å tilrettelegge for trygge handleopplevelser også i tiden fremover, sier Calner.

Sertifiseringen har gått gjennom alt fra kriseplaner og lederskap til tiltak som hånddesinfeksjon og synlig informasjon til kunder.

− Vi er glade for at Stovner Senter nå er sertifisert. En slik sertifiseringsprosess er et godt bidrag når vi sammen med leietakerne skal arbeide for gode og trygge handleopplevelser på Stovner Senter, sier Calner. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS