Christine Bergli Johansen blir senterkoordinator på CC Hamar.
Christine Bergli Johansen blir senterkoordinator på CC Hamar.

Hun blir senterkoordinator på CC Hamar

Senterledertittelen forsvinner på CC Hamar. Christine Bergli Johansen rykker opp fra teamleder til senterkoordinator.

Av Odd Henrik Vanebo

Senterledertittelen forsvinner i en pågående omorganisering av selskapene bak et av Innlandets ledende kjøpesentre. Avtroppende senterleder Nina Utkilen blir eiendomssjef i CC Eiendom AS.

Fra teamleder til senterkoordiantor

Hun forklarer overfor Retailmagasinet hva som konkret skjer med hennes stilling på CC Hamar:

– I min nåværende stilling som teamleder i informasjonen har jeg hovedansvaret for blant annet salg av gavekort, personalansvar for informasjonen, ansvar for sikkerhet, telefoner og mailer, forefallende og kundehenvendelser. I min nye stilling som senterkoordinator vil jeg være hovedkontakten for senteret. Jeg vil ha ansvar for å følge opp leietakere, kommunikasjon internt, daglig problemløsning med leietakere/kunder, bygge en god kultur på senteret, ivareta orden og følge opp vedtekter. Jeg har også ansvar for gjennomføring av senteraktiviteter, det vil si kunderelaterte aktiviteter i fellesareal, butikkledermøter, senterfester, kurs og motivasjonsaktiviteter.

Hun vil fortsatt være ansvarlig for informasjonen, og kommer fortsatt til å være der en dag i uken.

«Blir kjempespennende»

Hun gleder seg veldig til å tre inn i den nye stillingen:

– Det blir en kjempespennende overgang og en stor mulighet jeg er veldig takknemlig for å få. Jeg vil være med å bidra til at CC Hamar er og forblir et flott sted å handle, og en viktig møteplass i Hamar og Innlandet.

Men litt senterlederfunksjon inngår i den nye stillingen:

– Jeg ønsker å ivareta og fortsette å bygge opp et godt samarbeid med både leietakere, kunder og ansatte. Og jobbe videre på den gode jobben som allerede er gjort, sier Christine Bergli Johansen.

Som bakgrunn er hun utdannet hjelpepleier og har grunnutdanning som kontormedarbeider (NKI). Løpebanen i retail startet som butikkmedarbeider med bestillings- og stedfortrederansvar i Stangeveien Bensin AS. I 2011 ble hun butikksjef i OK Spillebar, en stilling hun hadde fram til 2018. I september 2019 tiltrådte hun som teamleder på CC Hamar.

Powered by Labrador CMS