3. etasje på CC Drammen blir en ren helseetasje.

Egen helseetasje på CC Drammen

Den nesten tomme 3. etasjen på CC Drammen blir en ren helseetasje med Volvat medisinske senter, EVO trening og Nemus som leietakere.

Publisert

– Store deler av 3. etasje på CC Drammen har stått tomt i mange år før senteret ble en del av Scala sier Oddbjørn Oland, eiendomssjef i Scala Eiendom.

– Vi flytter rundt på noe kontorleietakere, rydder opp i tekniske føringer og skaper en helt ny etasje som blir CC Helse, senterets egen helseetasje, legger han til.

Med tilgang direkte fra parkering på taket av senteret og via senterets fellesarealer vil leietakernes tilgjengelighet være tilpasset senteret og brukere.

Helsepilotene Nemus Drammen er en kiropraktorklinikk som utvider sitt tilbud til fysio og muskel- og massasjeterapeut. Nemus åpnet sin klinikk tidlig i år i midlertidige lokaler før de overtok sine nye arealer i august.

Da Scala overtok CC Drammen, var det en del tomme arealer. Nå fylles det, godt hjulpet av aktører innen helse og trening.

Volvat Helsesenter åpner oktober på et areal over 400 m2 og tilfører et bredt spekter av helsetjenester til CC Helse. Volvat er kjent for å kunne tilby publikum det beste innen medisinske tjenester med høy kvalitet. Volvat på CC Drammen vil blant annet bestå av allmennleger, ulike legespesialister innen medisin og kirurgi, psykologer og fysioterapeut.

Senere denne høsten åpner EVO som siste tilskudd til helseetasjen. Treningssenteret blir over 500 m2 og skal blir et toppmoderne senter.

For å skape en helhetsopplevelse på CC Helse fra senterets fellesarealer og etasjens inngangsparti har Radius Design vært engasjert som interiørarkitekter. Materialvalg, interiør og wayfindingen skal gi en behagelig og oversiktlig opplevelse for publikum og brukere av CC Helse. (Kilde: Scala Eiendom)

Powered by Labrador CMS