Mona Storvik (researcher), Ine Gunnersen (rådgiver) og Hanne Gusdal (researcher) er i gang med rekruttering hos Cappa.
Mona Storvik (researcher), Ine Gunnersen (rådgiver) og Hanne Gusdal (researcher) er i gang med rekruttering hos Cappa.

Tre nye hos Cappa

Cappa ansetter to researchere og én rådgiver.

Mona Storvik, Ine Gunnersen og Hanne Gusdal er alle nyansatt i rekrutteringsselskapet Cappa.

Mona Storvik er ansatt som researcher. Hun er opprinnelig fra Notodden, men bor nå i Oslo. Hun har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU, og har jobbet med salg og retail ved siden av studiene.

Ine Gunnersen er oppvokst på Kongsvinger, men bor på Ås med mann og to barn. Hun har en bachelorgrad innen varehandel fra BI, og mange års ledererfaring fra butikk. Hun kommer nylig fra H&M Home, der hun både var butikksjef og rekrutteringsansvarlig i Norge. Hos Cappa er hun ansatt som rådgiver.

Hanne Gusdal er ansatt som researcher. Hun har sine røtter nord i Norge, men er oppvokst i Nannestad og bosatt i Oslo. Gusdal har erfaring fra både retail, kontor, reiselivsbransjen og helsesektoren. Hun har bachelorgrad i organisasjonspsykologi, HR og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

– Med engasjement, nysgjerrighet og entusiasme som gode egenskaper er vi sikre på at alle tre vil passe godt inn, og bidra i mange prosesser for våre kunder fremover, sier Frode Finsrud, daglig leder og seniorrådgiver i Cappa.

Powered by Labrador CMS