Den danske byggevarekjeden jem & fix kommer til Norge

Byggevarekjeden jem & fix kommer til Norge

Den danske byggevarekjeden jem & fix har bestemt seg for å etablere seg i Norge, og Cappa har startet rekrutteringen av nøkkelpersoner.

Publisert

– Jem & fix kommer inn med rimelig full tyngde, og vi bygger opp en egen organisasjon her nå, sier Frode Finsrud, managing partner i Cappa, til Retailmagasinet.

jem & fix er Danmarks største byggevarekjede med en ambisjon om å nå tre milliarder danske kroner i omsetning i 2020. I tillegg kommer omsetning i Sverige og Norge. Vekstmålene er ambisiøse, og selskapet har svært solide økonomiske resultater. Kjeden har 115 butikker i Danmark og 45 i Sverige og beskjeftiger over 2.000 i de to landene. Nå er jem & fix klare for å erobre Norge, og de første butikkene vil etableres neste år.

Den største varegruppen er byggevarer, andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil og sykkel.

jem & fix er kåret til Danmarks billigste byggevaremarked for femte år på rad, blant annet fordi de fjerner alle fordyrende omkostninger for å sikre kunden den laveste prisen.

Frode Finsrud sier at de er stolte av at jem & fix har valgt Cappa som rekrutteringspartner i Norge. Nå rekrutteres flere nøkkelpersoner til kjedekontoret i Oslo. Markedssjef er på plass, og de søker nå både Kategoriansvarlig, Space Manager og Markedskoordinator. Kennet Foersom Iversen er Country Manager i Norge, og han har lang erfaring fra ulike lederposisjoner i det danske morselskapet.

jem & fix eies av konsernet Harald Nyborg A/S, som også står bak detaljhandelskjeden Harald Nyborg (lavpris med bredt vareutvalg) med 33 varehus i Danmark og 13 i Sverige, samt Daells bolighus, en møbelkjede med 8 butikker i Danmark. Harald Nyborg A/S eies av familien Daell.

Frode Finsrud, Magne Lome, Fredrik Vegsgaard og er Lars Lyngstad i Cappa er fornøyde med å ha fått rektrutteringsoppdraget av jem & fix.
Powered by Labrador CMS