Både Fredrik Normann (t.v.) i Byggvaresenteret og Raymond Gabrielsen i Byggmakker-kjeden ser fram til et godt samarbeid. (Foto: Byggmaker)
Både Fredrik Normann (t.v.) i Byggvaresenteret og Raymond Gabrielsen i Byggmakker-kjeden ser fram til et godt samarbeid. (Foto: Byggmaker)

Byggmakker med nytt medlem i Røyken

Byggevaresenteret AS i Røyken har blitt nytt medlem i Byggmakker og etablerer et helt nytt utsalg og distribusjonssenter høsten 2019.

Publisert

– I et strategisk vekstområde er målet å omsette for nærmere 400 millioner kroner, sier daglig leder Fredrik Normann i Byggevareselskapet.

Nyetablert selskap

Byggevaresenteret AS er et nyetablert selskap som skal selge byggevarer til proffsegmentet. – Vi starter om kort tid med direktesalg til utvalgte kunder og har allerede planene klare slik at vi kan ha et eget utsalg og distribusjonssenter fullt operativt høsten 2019. Byggevaresenteret vil kun selge til proffmarkedet og har ambisjoner om å være best på leveransekvalitet og pris, sier Normann.

Økende antall henvendelser

Byggmakker er veldig fornøyd med å få ennå et nytt medlem. – Vi merker et økende antall henvendelser fra aktører i bransjen som ønsker et nærmere samarbeid med Byggmakker-kjeden. Det virker som bransjen merker at vi er i siget for tiden. Det er ekstra betryggende når det er personer med lang og bred erfaring fra bransjen som tar kontakt, slik som i tilfelle med Byggevaresenteret. De har hovedsakelig erfaring fra salg av byggematerialer, men også fra entreprenør- og kundesiden. Vi får derfor nå et medlem med rikelig kompetanse til å kunne håndtere alle aspekter rund salg av byggevarer i proffmarkedet, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

Kontrollert vekst

I følge Normann planlegger Byggevaresenteret en kontrollert vekst fremover, før de om noen år etablerer seg på en omsetning rundt 400 millioner kroner. – Vi tror proffmarkedet er på høyden og at det nå vil flate ut. Vi vurderer Røyken som en strategisk god plassering i tiden som kommer, sier Normann.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS