Hilde Kristoffersen blir ny adm. dir. for Kesko Norge.

Hun får toppstilling i byggevarehandelen

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny adm. dir. for Kesko Norge, en av Norges ledende aktører innen byggevarehandel med 63 Byggmakker-butikker og 25 butikker knyttet til Carlsen Fritzøe.

Publisert

Hilde Kristoffersen kommer fra stilling som divisjonsdirektør for Industri og Bygg i Ahlsell. Hun har tidligere vært adm. dir. i Staples Norge, samt hatt flere ledende stillinger innen salg. Kristoffersen blir medlem av ledergruppen i Keskos byggtekniske divisjon.

I tillegg til byggevare eier og driver Kesko elektrogrossisten Onninen med 18 butikker.

Kristoffersen tiltrer stillingen 1. november.

– Jeg ønsker Hilde Kristoffersen hjertelig velkommen til Kesko-gruppen. I tillegg til å ha sterk internasjonal ledererfaring, bringer Kristoffersen også med seg suksessfull salgserfaring, både mot forbruker og det profesjonelle markedet. Hun er målrettet og resultatorientert og vil sammen med resten av vårt kompetente norske lag bidra til en fortsatt vellykket implementering av Keskos vekststrategi, sier Jorma Rauhala, konserndirektør i Keskos byggtekniske divisjon.

Nåværende adm. dir. Knut Strand Jacobsen har valgt å forlate selskapet etter mer enn åtte års tjeneste.

– Jeg ønsker å takke Knut Strand Jacobsen for hans sterke engasjement og bidrag til utviklingen av Kesko Norge. Under hans ledelse har Keskos virksomhet gjennomgått en stor transformasjon, med flere vellykkede oppkjøp og fusjoner som har styrket Byggmakker-kjeden. Strand Jacobsen har også spilt en sentral rolle i den dynamiske integrasjonen av Onninen, så vel som etableringen av en felles organisasjon og prosess for våre sterke merkenavn som Byggmakker, Onninen og Elfag. Vi ønsker han alt godt i hans fremtidige arbeid, sier Rauhala.

Powered by Labrador CMS