En stolt gjeng i Byggmakker Materialhandelen fra Båtsfjord mottar heder og diplom som årets Byggmakker.
En stolt gjeng i Byggmakker Materialhandelen fra Båtsfjord mottar heder og diplom som årets Byggmakker.

Båtsfjord  Årets Byggmakker-butikk

I sterk konkurranse med hele 81 butikker fra hele landet gikk Byggmakker  Materialhandelen fra Båtsfjord til topp når de ble kåret til Årets Byggmakker-butikk.

Publisert

– Dette er en pris som henger høyt i hele Norges byggevarebransje. På vegne av både ansatte og kunder er jeg rørt og stolt, sier Torgeir Grefstad hos Byggmakker Materialhandelen.

Ligger hardt arbeid bak

Ifølge Grefstad ligger det hardt arbeid bak at de nå endelig gikk til topp: – Vi sa for fem år siden at denne prisen har vi lyst på. Med en felles innsats fra alle våre 13

ansatte har vi vist at alt er mulig. En helt avgjørende faktor for oss har vært at vi har satt kunden i sentrum og vært lojal mot kjeden. At vi gikk til topp i denne nasjonale konkurransen er en stor anerkjennelse og utrolig motiverende for alle de ansatte. De står på året rundt for at butikken vår skal fremstå både inspirerende og selgende, og med sin kunnskap og service bidrar de til svært fornøyde kunder. Jeg er overbevist om at det er dette som skal til for at vi skal klare oss i et stadig mer konkurranseutsatt marked. Prisen vi fikk i kveld er et synlig bevis på at denne innstillingen lønner seg. Jeg gleder meg ekstra til å samle alle de ansatte på mandag. Da blir det kake, sier en svært så fornøyd og blid Grefstad.

Nytt flott varehus

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må være lojale og utnytte fordelen

ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, ha god salgsutvikling, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at årets Byggmakker har et nytt flott, innbydende og inspirerende varehus. De har også en meget god forbrukersalgsutvikling på nærmere 20 prosent og sist, men ikke minst; butikken, lederskapet og de ansatte setter kunden i fokus og er løsningsorientert, sa Jacobsen under utdelingen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS