Varehussjef Arild Larsen hos Byggmakker og proffkunde Ståle Myklevik er sfornøyd med det nye varehuset i Elverum. (Foto: Byggmakker)
Varehussjef Arild Larsen hos Byggmakker og proffkunde Ståle Myklevik er sfornøyd med det nye varehuset i Elverum. (Foto: Byggmakker)

Byggmakker skal doble i Elverum

I dag åpnet Byggmakker offisielt sitt splitter nye varehus i Elverum. Proffene, som er en stadig viktigere målgruppe, fik en sniktitt kvelden før.

Publisert

– Dette har vi ventet på helt siden 2012 og etter to års nøye planlegging er det riktig gøy å ønske nye kunder velkommen. Her vil de nå få oppleve et topp moderne byggevarehus, med både «drive-thru-løsning» og eget klimarom for lister og finere byggevarer. Med den byggeaktiviteten som foregår i Elverums-området, og med de planene vi har ovenfor markedet, er målet å doble omsetningen i løpet av det første året, sier en offensiv kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

Åpnet for proffene først

I går kveld lettet Byggmakker litt på sløret for det nye varehuset i Elverum. – En stadig viktigere gruppe for Byggmakker er proffen og vi synes derfor det var naturlig at de fikk en sniktitt på det nye varehuset. Og som også har tatt i bruk den nye oppdaterte profilen til Byggmakker-kjeden. Tilbakemeldingene vi fikk tyder på at de liker det nye varehuset hvor de nå kan handle alt under ett tak. Anlegget er fire ganger større enn det forrige og ligger mye mer sentralt. Grunnflate er på 2 800 kvm og med 600 kvm utearealer, og anlegget ligger midt i den nye handelsparken, sier Gabrielsen.

Skal ta ytterligere markedsandeler

Allerede i 2012 la Byggmakker en strategi for hvordan de skulle øke sin tilstedeværelse i Elverumsområdet. – Vi kjøpte da eksisterende anlegg fra Løvbergsmoen Sag & Høvleri, med den målsetting at vi skulle ta markedsandeler. Vi har siden jobbet planmessig med å øke omsetningen og i 2016 kunne vi starte planleggingen av et helt nytt moderne anlegg som skal gjøre det enklere og mer effektivt for alle kundene våre å gjøre en god handel.

Flere medarbeidere

– For å være rigget for ytterligere vekst har vi også i det siste økt antallet medarbeidere fra sju til ni, og vi har også seks personer som jobber som ekstrahjelp. Men her kan det raskt bli behov for flere ansettelser. Dagens omsetning er nemlig på ca. 20 millioner, men med dagens vekst er målet å doble denne i løpet av neste år. På litt lengre sikt vil nok omsetningen ligge enda høyere, sier Gabrielsen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS