Raymond Gabrielsen: – vi gjør handelen enklere for forbrukerkundene. (Foto: Byggmakker)
Raymond Gabrielsen: – vi gjør handelen enklere for forbrukerkundene. (Foto: Byggmakker)

Byggmakker bygger tre nye varehus

Det er høy aktivitet i Byggmakker-kjeden for tiden, ikke minst knyttet til bygging av nye varehus. – Vi står nå foran tre spennende åpninger av nye varehus i kjeden. Jeg gleder meg derfor veldig til åpningen av de nye og moderne varehusene, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker.

Publisert

Alle skal bidra til at vi blir en enda mer effektiviserende partner for proffkundene og at vi gjør handelen enklere for forbrukerkundene, poengterer han.

Skal doble omsetningen

I slutten av november åpner kjeden et helt nytt varehus i Elverum. Grunnflate blir på 2 800 kvm og med 600 kvm utearealer. Det nye varehuset vil bli liggende en kilometer nærmere sentrum fra dagens varehus. Det betyr at det blir liggende midt i den nye handelsparken hvor også Power, Elkjøp og Rusta også etablerer seg, i tillegg til allerede etablerte Kiwi. Det nye anlegget i Elverum får et nytt topp moderne trelast- og byggevare del med «drive-through»-løsning. I dag har varehuset, med sine 9 heltidsansatte og ekstrahjelp, en omsetning på nær 20 millioner. Med det nye moderne varehuset håper vi å doble omsetningen i løpet av 2019, sier Gabrielsen.

Øker spesielt i proffmarkedet

Butikk- og varehusprofil i sterk vekst. (Foto: Byggmakker)
Butikk- og varehusprofil i sterk vekst. (Foto: Byggmakker)

I følge Gabrielsen gjør Byggmakker Bruland det spesielt godt for tiden og forventer en vekst i omsetningen i år som ligger fire prosent over fjorårstallene på 50 millioner kroner. Det er spesielt gledelig at Byggmakker Bruland opplever en vekst i proffmarkedet og får nå nærmere 70 prosent av inntektene sine fra proffkundene sine. I mars neste år vil de derfor åpne et 2000 kvadratmeter nytt lagerbygg. I det nye bygget kan kundene kjøre bil inn og laste varene rett på lasteplanet. Men utbyggingen stopper ikke der. Går reguleringsplanen gjennom så blir det også bygget ny tipp-topp moderne butikk. Totalt sett vil det bli investert for nærmere 35 millioner kroner i de nye byggene.

Forventer vekst i Hamar

I juli neste år planlegger Byggmakker å åpne et helt nytt varehus i Hamar. – Det nye varehuset får en grunnflate på 3 750 kvm og 740 kvm uteareal, med tak-over-bygg ved trelast og varemottak. Det bygges også en mesanin på 700 kvm. Det nye varehuset får en langt mer attraktiv beliggenhet, liggende i en handelspark og svært godt synlig fra E6. I det nye varehuset blir det gjort en ekstra innsats knyttet til å vise frem kjøkken, bad og garderobe. Dagens varehus har med sine 22 heltidsansatte og ekstrahjelp en omsetning på nærmere 90 millioner. Med nytt varehus håper vi å øke dette til nærmere 150 millioner i løpet av de neste årene, sier Gabrielsen.

(Pressemedling)

Powered by Labrador CMS