En glad gjeng fra ISOLA ble årets leverandør, stor klasse. Oscar Kristiansen med diplomet, Bård Løkke lengst til venstre. (Foto: Tom Pike)
En glad gjeng fra ISOLA ble årets leverandør, stor klasse. Oscar Kristiansen med diplomet, Bård Løkke lengst til venstre. (Foto: Tom Pike)

Byggmakker kåret årets leverandører

I forbindelse med Byggmakker forum 2019 ble prisen for årets leverandører utdelt. Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år Hey’di og Isola til topps.

Publisert

– Dette er viktige priser for oss i Byggmakker fordi i et så konkurransedrevet markedet må vi ha samarbeidspartnere som yter det lille ekstra, hver dag. Da er det også ekstra hyggelig å gi et anerkjennende klapp på skulderen til de som gjør det, sier Bård Løkke, Commercial Director i Byggmakker.

Kriteriene for å bli valgt som årets leverandør er tilbakemeldinger til Byggmakker knyttet til oppfølging, hvordan leverandørene bistår i proffmarkedet sammen med Byggmakker, konkurransedyktige priser, pålitelig levering, reklamasjonsbehandling, kompetanse og kvalitet på produktene. – I Byggmakker legger vi sterk vekt på kundefokus og kvalitet i alt vi foretar oss. Derfor stiller vi også strenge krav til våre leverandører. Når de da oppfyller kravene og bidrar til å gjøre det enklere for våre kunder, fortjener de stor honnør for innsatsen, sier Løkke.

Isola AS til topps

I stor klasse gikk leverandørprisen i år til Isola. – Det var ekstremt hyggelig og veldig overraskende å bli valgt til årets leverandør, sier en stolt salgsdirektør Oscar Kristiansen i Isola. Kristiansen påpeker at det er veldig mange andre dyktige leverandører og at prisen derfor henger høyt.

Selv tror han noe av årsaken til suksessen er at de har jobbet mye med konspetutvikling i 2018 og har spesielt rettet seg mot proffmarkedet. I 2018 har Isola dessuten opplevd god vekst.

Bra marked

– Markedet har vært bra i 2018, sier han.

Isola har 270 ansatte med hovedkontor i Porsgrunn. – På mange måter er det veldig spesielt at vi er den eneste norske produksjonsbedriften som produserer våre type produkter til byggmarkedet. Da er det jo ekstra gøy at vi klarer å nå frem, sier Kristiansen.

Han forteller at Isola har vært leverandør til Byggmaker i mange år, og at Byggmaker er en viktig samarbeidspartner.

Hei’di ble årets leverandør, liten klasse. Kristin Mobakk med diplomet. (Foto: Tom Pike)
Hei’di ble årets leverandør, liten klasse. Kristin Mobakk med diplomet. (Foto: Tom Pike)

Ifølge Kristiansen er også de ansatte veldig stolte over kåringen. Planene fremover er å holde trykket oppe.

– Planen er å videreutvikle Isola og å fortsette på den reisen som vi har startet, avslutter Oscar Kristiansen

Hey’di – stolt prisvinner

I gruppen årets leverandør liten klasse gikk Hey’di av med seieren: – Dette var utrolig morsomt, sier Kristin Mobakk, Key Account Manager i Hey’di AS. Det er alltid hyggelig å få tilbakemeldinger fra butikkene og kjeden at de setter pris på jobben vi gjør.

Hun berømmer samarbeidet med Byggmakker: – Vi har lange tradisjoner med Byggmakker, vi har hatt et godt samarbeid i mange år. I Hey’di AS har vi alltid hatt stor tro på og investert mye i selgere og utvikling av salgsavdelingen, forteller Kristin Mobakk.

– Vi er lytter øre når administrerede direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmaker Handel og kjededirektør Raymond Gabrielsen ber om leverandørenes hjelp og fokus rundt kompetanseheving ute i butikkene. Det er derfor veldig fint for oss i Hey’di AS og få belønning for denne innsatsen. Det inspirerer til å bli enda bedre fremover. Vi tror på uttalte mål, og vi lover å heve listen enda høyere i året som kommer, sier hun.

Godt år

Ifølge Kristin Mobakk var 2018 et godt år for bedriften som opplevde god vekst både i proff og privatmarkedet. Spesielt proffsegmentet har trukket volumet opp, forteller hun.

– I 2018 feiret vi vårt 50 års jubileum, så vi er en solid aktør som både utvikler, produserer og selger våre produkter i Norge. Vi har en innovativ produktutvikling som gjør oss til en spennende samarbeidspartner, sier hun. - Fokus fremover blir å konseptualisere våre innovasjoner, og få de ut i butikk som nettopp forståelige konsept, legger Mobakk til.

Moeleven ble kåret til årets utstiller. (Foto: Tom Pike)
Moeleven ble kåret til årets utstiller. (Foto: Tom Pike)

Ett av målene er nettopp å være best i butikk i årene som kommer.

– Våre produkter og vår kategori, skal inspirere både proff og forbruker, og «Vi heier også på den som begynner.»

Til sammen er det 60 ansatte i Hey`di og Mobakk gleder seg til å dele den gode nyheten med alle sine kollegaer.

Og i anledning utmerkelsen vil det også bli en feiring av de ansattes innsats: – Jeg tror nok vi må feire dette med en kake på kontoret, smiler Kristin Mobakk.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS