Flisekompaniet flytter inn i Ahlsells tidligere profflokaler på Bryn. (Foto: Flisekompaniet)

Flisekompaniet åpner nytt proffsenter

Etter flere år med god vekst og mange fornøyde kunder, har Flisekompaniet besluttet å utvide sitt konsept med et eget proffsenter i Østensjøveien 9 på Bryn i Oslo.

Publisert

Proffsenteret åpner i morgen klokka 07.00, skriver kjeden i en pressemelding.

Flisekompaniet vil satse tungt på et innholdsrikt proff -og kompetansesenter, der hele det store lagerførte flisutvalget fra Flisekompaniet vil bli eksponert. I tillegg vil kundene få et utvidet verktøysortiment med alt det proffen trenger for å gjøre jobben.

Proffsentret vil også holde kurs, og legge vekt på faglig kompetanse og faste rådgivere til de ulike kunders behov og ønsker.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser og tilbehør. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til proff, forbruker- og prosjektmarkedet.

Kjeden har 26 utsalgssteder fra Alta i Nord til Stavanger på Sør- Vestlandet og 190 medarbeidere leverer alltid den beste servicen for en god handleopplevelse.

Sluttomsetningen i kjeden var på 540 millioner kroner i 2016. Flisekompanikjeden eies 100 % av Optimera AS.

(Kilde: Flisekompaniet)
 

Powered by Labrador CMS