Nye Montér Åsane blir bygd på en ti måls tomt i nye Haukås næringspark i Åsane, Bergen. (Foto: Optimera)

Optimera satser mer i Bergen

Montér åpner byggevarehus på Åsane i splitter nye Haukås næringspark i mars 2018.

Publisert

Helt siden første oppkjøp i Bergen i 2007 har Optimera hatt en fantastisk vekst i Hordaland, skriver selskapet i en pressemelding. Vekstrategien har ledet til flere nye byggevarehus og forhandlere i regionen, og ti år etter åpner det tiende Monter byggevarehuset; denne gangen på Åsane i splitter nye Haukås næringspark.

Da Optimera i 2014 kjøpte Os Byggsenter AS viste de en sterk satsing på Bergensområdet. Gjennom stordriftsfordeler, styrket tilbud og fokus på beliggenhet har selskapet fortsatt å vokse i Bergensområdet. I dag kan de vise til blant annet Montér byggevarehus på Minde, Askøy og Os, samt forhandlere på Sotra, Øygarden og Knarvik. Et splitter nytt og moderne byggevarehus på Åsane markerer Montérs tiende byggevarehus i Hordaland.

Alt på et sted

Nye Montér Åsane blir bygd på en ti måls tomt i nye Haukås næringspark i Åsane, Bergen. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted.

– Vi har lenge hatt lyst til å åpne et byggevarehus på Åsane. Nå har vi endelig funnet den perfekte beliggenheten. Det er nemlig viktig for oss å komme dit kunden er. På den måten kan vi tilby en bedre service og forbedre den totale handleopplevelsen, sier Optimeras regiondirektør for Vestlandet, Ole-Jørgen Mo.

I Haukås næringspark får Montér blant annet Cramo, Biltema og Megaflis som nærmeste naboer. Næringsparken skal stå ferdig i 2018.

Varene kan lastes under tak

På tomten til Montér Åsane skal det bygges 4300 kvadratmeter med byggevarehus, inkludert en butikk med et bredt utvalg av varer til proff og privatkunder, og en stor og god gjennomkjøringsløsning der varene kan lastes under tak. Dette sikrere at varene holder seg bedre, samt gjør det behageligere for kunder å handle, uavhengig av vær og vind.

– Kundene har tidligere måttet reise enten til Montér Knarvik eller Montér Minde, men nå får de et topp moderne byggevarehus midt i mellom. Målet vårt er å ha den beste byggevarehallen i Bergen med alt som kan tenkes innen trelast og byggevarer – der skal vi være helt rå. Målet fremover blir å kunne tilby det samme til innbyggerne i hele Hordaland, sier Mo.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS