Topp motivasjon etter reåpning av Bygger’n Stjern i Åfjord. F.v. butikkmedarbeider Gunn Lunde, selger Rune Berdal, kjededirektør i Bygger’n Norge Arnfinn Henriksen og daglig leder ved Bygger’n Stjern, Joar Harsvik.

Vårslipp og ny kjededirektør i Bygger’n

I forrige uke ble helt nye Bygger’n Veggli åpnet og Bygger’n Stjern reåpnet i ny drakt før sesongen virkelig setter inn, skriver kjeden i en pressemelding.

Publisert

– Vi er glade for å ha fått på plass det nye byggevarehuset og hele organisasjonen er topp motivert og ivrige etter å ta imot alle forventningsfulle kunder, sier daglig leder Joar Harsvik hos Bygger`n Stjern.

Bygger`n Stjern åpnet sitt nye byggevarehus i Åfjord torsdag der både proffen og forbrukerne var godt representert. Det var lagt opp til gode åpningstilbud samt konkurranser med flotte premier.

Det var et godt besøk utover dagen og flere leverandører var også tilstede for å ta imot de besøkende for å gi veiledning og gode råd knyttet til sine produkter.

Ny kjededirektør

Med på åpningen i Åfjord var Arnfinn Henriksen som nylig har tiltrådd som ny kjededirektør i Bygger’n Norge og HIBA HUS, Arnfinn har lang erfaring fra byggevarebransjen blant annet som salgsdirektør og direktør for Optimera Engros.

– Jeg har lært meg å kjenne Bygger’n kjeden godt og merker en veldig positivitet og drive om dagen. Med vekst kommer også vilje til å investere, slik som her i Åfjord. Jeg gleder stort til å ta fatt på oppgaven sammen med gode kolleger i Trondheim og hele Bygger’n kjeden, sier Henriksen.

– Vi har bygget det flotteste varehuset i Numedal, sier (fra venstre) Geir Kongsjorden, daglig leder i Bygger’n Veggli, som får støtte av ordfører Dag Lislien (Sp) i Rollag kommune og adm. direktør i E.A. Smith, Arne Reinertsen.

Tidligere kjededirektør Christine Holm har etter solid innsats og gode resultater gjennom 13 år, valgt å si opp sin stilling som kjededirektør for Bygger’n Norge og HIBA HUS. Ulike synspunkter rundt strategiske veivalg samt et ønske om å prøve noe nytt etter 13 år i jobben var avgjørende for Christines beslutning. Christine har gjort en god jobb over mange år i forhold til å videreutvikle Bygger’n og HIBA HUS, samt skape vekst og positive resultater.

Kompakt og effektivt på Veggli

– Her på Veggli har vi i flyttet inn i et helt nytt anlegg som er skreddersydd til vårt konsept med kompakte effektive varehus. Det er et komplett sortiment for proff og forbruker, innbydende og effektivt presentert slik at våre fagfolk kan bruke tid på å snakke med kunden om den beste løsningen for deres prosjekt snarere enn å lete etter varer. Det viktigste innholdet er imidlertid menneskene og der er vi veldig heldig med å ha et topp team som har gjort en kjempejobb, ikke minst med flyttingen» sier Arne Reinertsen, adm. dir. i E.A. Smith.

Flottest i Numedal

– Dette er det beste og flotteste varehuset i Numedal - rundt det hersker det ingen tvil! Vi gleder oss til å ta imot kunder og skal sørge for å ta med oss den personlige touchen og servicen fra det gamle anlegget til det nye. Vi må også takke kommunen for positiv medvirkning igjennom hele prosjektet, sier Geir Kongsjorden, daglig leder i Bygger’n Veggli, som også får støtte av ordfører Dag Lislien (Sp) i Rollag kommune ved åpningen av nye Bygger’n Veggli.

(Pressemelding)

E.A. Smith AS (EAS)

er en landsdekkende distributør av byggevarer, trelast, verktøy, stål, metaller og armering. Firmaet, som har en historie som går tilbake til 1869, har i dag ca. 500 ansatte og en årlig omsetning på ca.2,7 mrd. Hovedkontor ligger i Trondheim, med over 40 avdelinger over stort sett hele landet. Foruten Bygger’n-kjeden eier og driver E.A. Smith de landsdekkende virksomhetene SMITH STÅL og HIBA HUS. Medregnet frittstående medlemmer omsetter Bygger’n kjeden, Smith Stål og HIBA Hus for ca. 4,3 mrd. fordelt på ca. 100 butikker.

Powered by Labrador CMS