Den ene av Clas Ohlsons to butikker i Dubai ligger i Mercato Mall og åpnet i fjor høst. (Foto: Clas Ohlson)

Clas Ohlson stenger i Dubai

Avslutter franshise-samarbeidet med SYH Retail.

Publisert

I 2013 innledet Clas Ohlson et samarbeid med SYH Retail, en del av Al Homaizi Group of Companies, for å etablere butikker i Dubai og resten av gulfstatene. Etter en evaluering har partene nå besluttet å avslutte samarbeidet. De to Clas Ohlson-butikkene samarbeidet har resultert i vil dermed stenge senere i år, skriver Clas Ohlson i en pressemelding.

Dubais første Clas Ohlson-butikk åpnet i Mirdif Mall våren 2014, og vil stenge 30. november i år. Den andre butikken åpnet i Mercato Mall i fjor høst, og denne vil stenge 31. desember.

– Clas Ohlson har den siste tida gjort et strategisk arbeid der vi har gjennomgått virksomheten i alle dimensjoner for å skape en klar retning framover. Vi må prioritere hvor vi legger våre ressurser og hva våre strategiske utviklingsområder skal være, og etter en evaluering er vi og vår partner enige om å si opp franchise-samarbeidet i gulfstatene, sier konsernsjef Lotta Lyrå i Clas Ohlson.

konsernsjef Lotta Lyrå i Clas Ohlson. (Foto: Clas Ohlson)

– Vi utelukker imidlertid ikke at franchise kan utfylle våre egne butikker og e-handel på andre markeder i fremtiden. Vi vil også fortsette å utvikle nye forretningsideer og konsepter og teste ut disse framover, sier Lyrå.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS