Clas Ohlson med Compact Store på Rykkinn Senter

Etter flere vellykkede åpninger i Bærum de siste årene, tetter Clas Ohlson hullet i Bærum Indre og åpner ny butikk på Rykkinn Senter.

Publisert

Butikken blir en Clas Ohlson Compact store og åpning er satt til ca. mars 2018, skriver kjeden i en pressemelding.

Butikken blir 352 kvadratmeter og får et opptaksområde på ca. 40 000.

– Vi har lenge ønsket å tette hullet i Bærum øst og har fulgt utviklingen til Rykkinn senter med stor interesse. Siden renoveringen i 2013 har senteret vært i god utvikling og vårt konsept passer godt inn i eksisterende butikkmiks. Nå trenger ikke kundene dra helt til Sandvika for et fullverdig tilbud, sier regionsjef i Clas Ohlson, Johan Singh i pressemeldingen.

Koseptet Clas Ohlson Compact Store er relativt nytt. Disse butikkene har mindre butikkflate, og satser stort på kundeservice og omnikanal.

– Vi har i dag en Compact Store i Lillestrøm, og ønsker å teste ut konseptet ytterligere. Med mindre butikkflate opplever vi at vi får bedre kontakt med kundene våre. I tillegg ser vi at kundene synes det er spennende med smidige løsninger for å bestille og kjøpe varer fra hele vår brede onlinesortiment rett til butikk, sier Singh.

Magnus Fredriksen fra Scala Retail Property er fornøyd med å ha fått Clas Ohlson med på laget.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte over å få med et av Norges mest populære kjøpesenterkonsepter på laget til Rykkinn. Dette forsterker den positive utviklingen vi er i og gjør på mange måter butikkmixen vår komplett for ukentlig handel, sier Magnus Fredriksen

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS