De neste tre årene skal Jysk investere 250 millioner kroner gjennom oppgradering til sitt butikkonsept 3.0.

JYSK med sin største satsing i Norge noensinne

Innen 2024 skal JYSK investere en kvart milliard kroner i det norske markedet. Det betyr flere butikker rundt om i landet, og en full oppgradering av eksisterende butikker. Satsningen er kjedens hittil største i Norge.

Publisert

Investeringen har som hensikt å gjøre JYSK butikker enda mer attraktive og inspirerende. Målet er å bygge om, og modernisere slik at alle butikker har det nye konseptet innen 2024.

– De siste årene har vi oppgradert flere av våre butikker med vårt nye 3.0 konsept som vi opprinnelig skulle oppgradere gradvis. Likevel har vi nå bestemt oss for å få fortgang i prosessen, da vi har mottatt svært positiv respons, ikke minst fra våre kunder, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge.

Tror på den fysiske butikken

JYSK ønsker å gi sine kunder en optimal handleopplevelse, og har de seneste årene oppgradert flere butikker til et nytt 3.0 konsept. Dette innebærer større og lysere lokaler, med mer plass til møbler.

– Vi gjør en stor satsning på å oppgradere våre butikker med vårt nye butikk konsept med en moderne og skandinavisk stil som viser frem vårt store sortiment på en inspirerende måte. Vi tror at den nye satsningen fører til at flere velger å handle hos oss fordi man blir inspirert i butikk. Våre kunder er fornøyde med denne oppgraderingen, og vi ønsker å fortsette å utvikle oss i denne retningen i fremtiden også. Vi tror på den fysiske butikk, og at den fortsatt har en lys fremtid i vente, sier Pohjanen.

Åpner flere butikker

Det er 33 år siden JYSK åpnet sin første butikk i Hillevåg i Norge. Siden den gang er det blitt åpnet til sammen 102 butikker rundt om i landet.

– Vi er takknemlige for at stadig flere kunder i det norske markedet velger å gjøre sine kjøp hos JYSK, og vi er sikre på at de blir fornøyde med våre forbedringer og oppgraderinger også, sier Pohjanen.

JYSK har hatt stor suksess i Norge de siste årene. I november presterte JYSK Norge å levere firmaets beste resultat noensinne med en omsetning på 2.460 milliarder NOK og et driftsresultat på 288 millioner NOK. Dette er penger som JYSK nå investerer på nytt i det norske markedet.

I tillegg til butikkoppgraderingene, forventer selskapet å etablere seg på omtrent 3 nye lokasjoner i Norge hvert eneste år frem mot 2024- også med 3.0 konseptet.

– Vi vurderer stadig nyetableringer og er glade for at vi blir tatt så godt imot uansett hvor vi åpner, sier Pohjanen.

Powered by Labrador CMS