Har bidratt avgjørende til kjedens nye stolthet: Fra v. Astrid Angard (butikkdesigner i Byggmakker), Anne Marthe Høgsnes (prosjektleder hos Byggmakker Tiller), Børge Andersen (varehussjef Byggmakker Tiller). (Foto: Byggmakker)
Har bidratt avgjørende til kjedens nye stolthet: Fra v. Astrid Angard (butikkdesigner i Byggmakker), Anne Marthe Høgsnes (prosjektleder hos Byggmakker Tiller), Børge Andersen (varehussjef Byggmakker Tiller). (Foto: Byggmakker)

Norges råeste Byggmakker-butikk

Byggmakker Handel AS kan nå vise frem kjedens nye stolthet. Varehuset på Tiller i Trondheim har fått en total makeover og med investeringer på hele 15 millioner kroner fremstår den nå i en helt ny drakt.

Publisert

– Reåpningen av Byggmakker Tiller er en viktig del av vårt nye butikkonsept og hvor butikken i Trondheim på hele 5 500 kvadratmeter har vært en pilot. – Jeg tror kundene vil bli gledelig overrasket når de når kommer inn i butikken, for her er det mye åpent, oversiktlig og inspirerende, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen I Byggmakker.

Gjør det enkelt for kundene

Oppussingen av anlegget på Tiller startet allerede sommeren 2017. Da ble restauranten rustet opp og proffkontoret fikk egen avdeling med egen parkering. – Det gjorde at det ble enklere å handle for proffkundene våre. Vi har også fått på plass en flott og ideskapende kjøkkenavdeling på 450 kvadratmeter med kjøkkenmiljøer fra norske Norema og danske Designa. Og vi får straks på plass en ny og stilig bad- og garderobeavdeling. I tillegg har vi utvidet vårt allerede store utvalg på gulv. Vi er likevel ikke i havn med opprustningen av anlegget. På nyåret gleder jeg meg til å presentere et utvidet drive-in trelast og uteområde, sier varehussjef Børge Andersen.

Nytt butikkonsept

Byggmakker Tiller er først ute med det nye butikkonseptet til kjeden. – Vi har med god hjelp av KB Design og ITAB utviklet et nytt butikkonsept vi har stor på og hvor varehuset på Tiller har vært en pilot. Neste prosjekt blir den nye butikken på 750 kvadratmeter i Elverum og som åpnes allerede i november i år. Målet med det nye konseptet er å gjøre handleopplevelsen så god som mulig. Kundene skal oppleve at vi tilbyr den beste kundeservice og være til inspirasjon til alle våre kunder, sier butikkdesigner Astrid Angard i Byggmakker.

Ifølge prosjektleder Anne Marthe Høgsnes hos Byggmakker Tiller har de også installert nye digitale løsninger for å gjøre butikken mer kundevennlig. – Kundene får tidlig se et digitalt kart som viser veien til de ulike avdelingene og de ulike varene. Vi har også installert skjermer i alle avdelingene som både informerer og inspirerer. Skjermløsningene er under kontinuerlig utvikling og vi kommer til å ta kvantesprang på dette området og som kommer kundene til gode. Det har vært utrolig inspirerende å få jobbe med pilotprosjektet, for med det nye butikkuttrykket vil vi bli opplevd som råest på inspirasjon, råest på handleopplevelser, råest på kvalitet, råest på leveringsdyktighet og råest på kompetanse, sier Høgsnes.

Vekstambisjoner for Byggmakker

Målet med det nye butikkonseptet til Byggmakker er å gjøre det enkelt for kundene å gjøre de små og store tingene, men også å tilby dem fiks ferdige løsninger. – Med det nye konseptet forenkler vi handleopplevelsen, samtidig som vi gjøre den mer inspirerende. Jeg føler meg også overbevist om at alle de 70 ansatte ved anlegget vårt på Tiller, og som har lagt ned en stor innsats, også synes det er motiverende å jobbe i en virksomhet som er under utvikling. Og at de jobber i en virksomhet med klare vekstambisjoner. I 2017 var omsetningen til varehuset på Tiller 217 millioner. Med det nye butikkonseptet og forsterket salgs- og markedsarbeid er målet å øke den til 250 millioner i 2019. Det er en sterk ambisjon i et så konkurranseutsatt område som Trondheim, men jeg liker optimismen, avslutter Gabrielsen.

Powered by Labrador CMS