Rusta i Karlstad
Rusta i Karlstad

Rusta ekspanderer

I fjor fikk Rusta en vekst på 11 prosent, og i løpet av kommende 12 måneder skal de åpne sju nye butikker eller varehus i Norge, og fem i Sverige.

Publisert

I fjor fikk Rusta en omsetning på 3.970 millioner SEK, noe som tilsvarer en vekst på 11 prosent, skriver market.se.

Rusta har 80 varehus i Sverige og elleve i Norge, og skal fortsette sin ekspansjon. Fram til mai neste år skal de åpne minst sju nye i Norge og fem i Sverige. Her er leiekontrakter allerede på plass, og det kan bli enda flere nye varehus og butikker enn dette, sier Göran Westerberg, VD for Rusta, til Market.

I april åpnet Rusta sin første butikk inne på et kjøpesenter i Sverige, nærmere bestemt i Norrköping. I Norge har Rusta flere butikker på kjøpesenter.

– Konsumentene har i større utstrekning enn tidligere fokus på pris, men de forventer ikke bare det. I tillegg må produktene holde høy kvalitet. Vi lever opp til de kravene og lykkes samtidig med innpakningen. Sammen med et sterkt varemerke skaper det trafikk til våre varehus i Sverige og Norge, sier Westerberg.

I tillegg til Rustas 11 varehus og butikker legger nordmenn på harrytur også merke til Rustas varehus i Nordby, Töcksfors og Charlottenberg.

Powered by Labrador CMS