Stadium Outlet etablerer seg i Norge

Stadium Outlet åpner butikk på Sørlandssenteret i oktober og i Moss i november.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. I slutten av oktober skjer den første etableringen på norsk jord. Butikkene i Kristiansand og Moss blir nr. 55 og 57 i rekken siden starten for ti år siden.

– Stadium Outlet er en ekte suksesshistorie, og det er fantastisk at vi blir så godt mottatt av kundene våre. Vi er ydmyke over oppgaven vi har i et nytt marked, men også veldig motivert for å få konseptet spredt videre, sier Anders Bejsy, adm.dir. i Stadium Outlet.

Salgsområdet i de nye butikkene vil være cirka 1.500 kvadratmeter hver. Utvalget ligner på de svenske og finske butikkene med et bredt utvalg av kjente og internasjonale merkevarer og rimelige produkter for et aktivt liv.

Etableringen har tatt sin tid til tross for interessen over tid. Etter positiv utvikling for Stadium Outlet i Sverige og Finland var det et naturlig skritt for kjeden å komme til Norge.

– Norge har lenge føltes som et naturlig neste skritt for oss og Kristiansand og Moss føles bra i mange aspekter. Vi ser selvfølgelig lyst på fremtiden, men vil lære av disse butikkene før vi legger frem fremtidsplanene, fortsetter Bejsy.

Anders Bejsy (Foto: Jonas Bilberg/Stadium Outlet)

Vekst i begge kanaler

Ifølge den siste årsrapporten har Stadium Outlet vekst i både fysiske butikker og e-handel, til tross for lagerinvesteringer. Kjeden har hatt etableringsfrekvens på fem til seks butikker per år. I løpet av regnskapsåret 17/18 ble tre nye Stadium outlet-butikker åpnet i Sverige og to i Finland.

Stadium Outlets første butikk i Norge – på Avenyen i Sørlandssenteret Kristiansand – åpner 24. oktober. Og den andre åpner i Moss i løpet av november.

Powered by Labrador CMS