FLERE BUTIKKER INN: Fem butikker åpner på Down Town i Porsgrunn. (Foto: Jørgen Nordby)

Fem nye butikker på Down Town

Fem nye butikker åpner på kjøpesentret Down Town i Porsgrunn. Eieren Citycon får inn to nye spisesteder i tillegg til butikker innen sport, klær og interiør.

Publisert

– Vi opplever stor interesse blant retailere som ønsker å etablere seg på Down Town. Vi har tro på at spennende serveringskonsepter sammen med de klassiske butikkene blir en bra kombinasjon for kundene i Grenland, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon.
De som åpner på Down Town i løpet av de kommende månedene er Pure Juicebar & Café, Sushi & Wok Dattebayo, Sport1, Tilbords og klesbutikken Pepper.
– Vi gleder oss til å få inn de nye konseptene og butikkene på senteret, slik at vi kan samarbeide om å gjøre Down Town enda mer attraktivt, sier Dalland.


Nyoppusset senter

Senterleder i Citycon Bent Rosenberg mener at oppussingen av sentret de siste årene var starten på en opptur for Down Town.
– Down Town har fått tilbake sjelen sin. Et senter som ser bra ut og med en bra atmosfære er viktig både for de som jobber i butikkene og for kundene som handler her, sier Rosenberg, som legger til at oppussings- og oppgraderingsprosjektene i og utenfor Down Town fortsetter i 2020.

'Fornøyde kunder viktigst'

To millioner mennesker besøker Down Town hvert år. Når de nye butikkene kommer, vil senteret kunne tilby over 80 butikker til kundene.

– Vi tar aldri kundene for gitt. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. På Down Town skal du få spennende butikkonsepter, mens vi jobber hardt for å være senteret som tilbyr byens beste handleopplevelse, sier Rosenberg.

Powered by Labrador CMS