ÅPNER: Rusta åpner varehus på Stord. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Nå slår svenske Rusta opp portene på Stord

Nå åpner den svenske lavpriskjeden Rusta sitt nye varehus på Stord. Varehuset er på 2100 m2 og blir arbeidsplass for 15 stordabuer.

Publisert

Rusta har hatt en svært kraftig vekst i Norge de siste årene. For bare en måneds tid siden åpnet selskapet et varehus i Haugesund, ca. 8 mil fra Stord. Med onsdagens varehusåpning får nå Stord sitt eget Rusta-varehus:

– Stords status som handelssentrum gjør at vi umiddelbart får et stort opptaksområde av kommende kunder i Hordaland. Dessuten har Stord en god befolkningsvekst. Samlet gjorde dette at Stord ble et naturlig valg når vi nå fortsetter å vokse i Norge, sier Peter Jansen, etableringssjef for Rusta.

Rusta åpner sitt nye varehus i Heiane Næringspark, som er et stort og velkjent handelsområde i regionen. Varehusets samlede areal blir på 2100 m2 – i helt nybygde lokaler på Grønehaugen.

– Vi er svært entusiastiske. Varehuset på Stord ligger veldig gunstig til på Heiane, sammen med flere sterke handelsaktører med konsepter som utfyller oss godt. I og med at Rusta er relativt nytt i Norge og stadig flere oppdager konseptet, kan vi se frem til en stabil kundevekst over tid. Men nå ser vi først frem til åpningen på onsdag og til å ta i mot våre første kunder. De blir utrolig spennende, sier Sissel Sandstad, varehussjef for Rusta på Stord.

Den svenske lavpriskjeden Rusta har hatt en svært sterk vekst i Norge de siste årene. Siden norgeslanseringen i oktober 2014 har Rusta etablert seg over hele landet. Med åpningen i Stord har selskapet 23 varehus fra Bodø i nord til Kristiansand i sør og over 350 ansatte totalt i Norge.

Rustas konsept er å selge kvalitetsvarer til lave priser gjennom innkjøp uten mellomledd, et konsept som har blitt stadig mer populært blant nordmenn.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS