Olav Tufte var tilstede og fortalte om kleskolleksjonen sin til kundene. (Foto: Felleskjøpet)

Nyåpning og re-åpning for Felleskjøpet i Bergen

Siden 1985 har Felleskjøpet hatt avdeling i Laksevåg. Torsdag 30. november startet en ny æra da butikk og småmaskinverksted flyttet inn i nye lokaler på Kokstad. Samtidig re-åpnet Felleskjøpet Åsane som har fått en oppgradering.

Publisert

Felleskjøpet Kokstad er på plass i helt nye og moderne lokaler på hele 2000 kvadratmeter. Det gir rom for større butikk enn tidligere, for både bønder og forbrukere, skriver Felleskjøpet i en pressemelding. Nyåpningen ble markert gjennom hele helgen og mange nysgjerrige la turen innom:

– Vi hadde en veldig bra helg. Onsdag kveld var det medlemsåpning med rundt 100 mennesker til stede. På selve åpningsdagen var det god stemning og en jevn strøm med kunder gjennom hele dagen. Olav Tufte var tilstede og fortalte om kleskolleksjonen sin til kundene. Fredag var mer for proffsegmentet, mens lørdag var det familiedag. Det var kjekt å se at i tillegg til våre faste kunder, var det mange kunder som var innom Felleskjøpet for første gang, sier Monica Rieber-Mohn Fuhr, butikksjef Felleskjøpet Kokstad.

Flere muligheter med mer plass

– I den nye butikken kan vi dedikere mer plass til utvalgte produkt- og tjenesteområder, og få et mer ryddig og oversiktlig preg på hele butikken. Vi har blant annet et eget hesteområde, hentelager og eget småmaskinverksted. Det er god tilgang for kundene til både landbruks- og forbrukervarer, samt muligheter for å reparere småmaskiner som gressklippere, motorsager og annet maskinelt utstyr, sier Rieber-Mohn Fuhr.

Felleskjøpet Agri hadde en travel helg i Bergen. Parallelt med flytteprosessen fra Laksevåg til Kokstad har Felleskjøpets butikk i Åsane også fått en oppgradering innen blant annet belysning og innredning. Butikken ble re-åpnet samtidig som nyåpningen på Kokstad og hadde de samme gode tilbudene, skriver Felleskjøpet.

Samler et sterkt landbruksfaglig miljø

Bygget som Felleskjøpet Kokstad ligger i har fått navnet Fellesbygget. På nyåret vil flere organisasjoner tilknyttet landbruket flytte inn her. Det blir på mange måter et samlingspunkt for landbruket i regionen. Bygget ligger to minutter fra fra bybanen.

Til åpningen av den nye butikken på Kokstad, hadde Felleskjøpet hentet inn andre nestleder i Norges bondelag, Frøydis Haugen. Hun sa følgende til Fanaposten på åpningsdagen:

– Dette er min første snorklipping, og jeg har gledet meg grådig. Jeg håper at kontorfellesskapet her i bygget, med bondelaget, Vestskog, Landbruksrådgivningen og forhåpentligvis flere etterhvert, vil bidra til å bygge et enda sterkere fagmiljø, som til syvende og sist kommer bonden til gode.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS