Fra venstre: Ole Jørgen Mo, regiondirektør i Optimera, Jarle Nilsen, ordfører i Karmøy kommune og Tone Skarstein, daglig leder i Monter Haugesund. (Foto fra Optimeras pressemelding)

Montér Haugesund er åpnet

I går åpnet Montér sitt splitter nye byggevarehus på grensen mellom Haugesund og Karmøy. Åpningen ble markert med ”saging av planke” fra ordfører i Karmøy kommune, Jarle Nilsen.

Publisert

I romjula flyttet Montér Haugesund fra sine gamle lokaler på Raglamyr og inn i helt nye lokaler på Norheimsmarka. Byggevarehuset har siden da fortsatt vært under bygging, men de har jobbet på spreng og er nå helt ferdige med det som er et av Montérs mest komplette byggevarehus.

– Nye Montér Haugesund har en bedre beliggenhet og er lett tilgjengelig for kundene våre fra Nordheim, Avaldsnes, Torvastad, Røyksund, Karmøy og Haugesund, sier Ole-Jørgen Mo, regionsdirektør i Optimera, i en pressemelding.

En mer effektiv handel

Nye Montér Haugesund er på hele 3 400 kvadratmeter, inkludert 1 600 kvadratmeter utebutikk, stor kjøkkenavdeling og temperert listverksrom. Det tempererte og fuktstyrte listverksrommet gjør at listene er klare til montering uten akklimatisering. I utebutikken kan kunder kjøre bilen rett inn i hallen, laste på byggevarer og trelast på bilen eller tilhengeren, betale og kjøre videre.

– Med den nye utebutikken har vi tilrettelagt for en effektiv og enkel handel. Dette er noe vi tror kundene våre vil sette pris på, og noe vi ser at våre største konkurrenter ikke tilbyr, sier Ole-Jørgen.

Tilbyr kundene byggservice

Montér Haugesund vil også tilby Montér Byggeservice, som hjelper kundene med alt de trenger for å gjennomføre prosjektene sine.

– Det viktigste for oss er at kundene får en god handleopplevelse. Helt fra de kjører inn i utebutikken eller går inn i butikken skal vi sikre at de får den hjelpen og rådgivningen de trenger. Med fokus på kvalitet i varesortimentet håper vi å gi kundene våre en god totalopplevelse av Montér. Nå ønsker vi alle hjertelig velkommen til åpningshelgen der vi har nye dagskupp fredag og lørdag, avslutter Ole-Jørgen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS