NYE BUTIKKER: Bergen og Trømsø får Bergans-butikker. Bildet er hentet fra Bergans' brand store på Ski Storsenter. Foto: Bergans – Hans Kristian Krogh Hanssen.

Bergans åpner butikker i Tromsø og Bergen

Bergans kan foreløpig ikke oppgi eksakt adresse for butikkene, men sier de vil ligge sentralt plassert i begge byene.

Publisert

– Endelig kan vi dele nyheten! Etter gode forhandlinger har vi nå signert kontrakt med to lokasjoner som vi mener er ideelle for våre nye brand butikker. Allerede til høsten åpner vi i Tromsø og tidlig neste vår braker det løs i Bergen. Butikklokalene ligger sentralt og attraktivt plassert i begge byene, sier retail director i Bergans, Anett Kolstad.

Fra før av har Bergans en flaggskipbutikk i Oslo og en brand store på Ski Storsenter. I tillegg driver selskapet fem outlet-butikker, tre i Norge, én i Sverige og én i Tyskland. I et marked preget av knallhard konkurranse fra både digital og tradisjonell handel, er Bergans overbevist om at de også trenger de fysiske butikkene.

– Skal Bergans bestå som en ledende aktør i det norske markedet for turutstyr er vi nødt til å gjøre gode investeringer i flere kanaler samtidig. Vi ser at kundene våre i stadig større grad vil handle med oss på tvers av de tradisjonelle salgs- og markedskanalene, og at butikkene våre i så måte dekker et viktig behov, forteller Kolstad.

De senere årene har Bergans tatt en stadig sterkere posisjon som en merkevare som brenner for bærekraft og sirkulær økonomi.

– Reparasjon, bruktsalg, redesign og produktutleie er typiske tjenester som krever fysisk tilstedeværelse. Disse tjenestene vil selvsagt også være tilgjengelig i de nye butikkene. Vi er tydelige på at vi ønsker å gjøre det enklere for folk å ta bærekraftige valg i hverdagen, da må vi også være tilstede med tjenestene der kundene våre er, sier Kolstad.

– Hvorfor akkurat Bergen og Tromsø?

– Bergen er Norges værhovedstad og nest største by, så det er en naturlig utvikling for oss. Her har vi i grunn bare ventet på den rette lokasjonen. Tromsø representerer vakre Nord-Norge med alt det byr på av friluftsliv og fjellsport, året rundt. Vi gleder oss veldig til å komme nærmere både vest- og nordlendinger. Håper det er gjensidig, avslutter Kolstad.

Powered by Labrador CMS