Illustrasjonsfoto: Discover

Turister kan nå bruke Diners- og Discover-kort

Virksomheter som har en innløsningsavtale med Nets, kan nå også ta imot betalingskortene Diners Club og Discover. Dette gjør at de kan tilby en bedre service overfor utenlandske turister eller forretningsreisende.

Publisert

Norske bedrifter som har mange utenlandske kunder gis med dette anledning til å tilby bedre service ved å ta imot kortbetalinger fra innehavere av Diners Club eller Discover betalingskort. Muligheten for å ta imot korttypene kommer etter at Discover Global Network har inngått en avtale med Nets som gjelder for Norge, Danmark, Sverige og Finland.

– Vi ser at det er en økning i popularitet for Norden som en forretnings- og turistdestinasjon, og avtalen med Nets vil gi kundene muligheten til å bruke kortene sine her, sier Amy Parsons, senior vice president hos Discover Global Network.

Nets som er ledende innløser av betalingskort i Norden, har allerede åpnet opp for at de første norske forretningsdrivende kan akseptere betalingskortene. I løpet av de kommende månedene vil alle virksomheter som har en avtale med Nets få muligheten til å håndtere betalingskortene fra Discover Global Network.

– Denne avtalen er gode nyheter for aktører innen varehandel og turistnæringen så vel som turister i Norden. Dette gir brukerstedet ikke bare muligheten til å håndtere en stor mengde internasjonale kortholdere som bruker disse korttypene i dag, men også potensielle nordiske kortholdere i fremtiden, sier Anne Marie Kindberg, senior vice president hos Nets.

I Danmark og Sverige følges den samme tidsplanen for å kunne håndtere betalingskortene fra Discover Global Network, mens det først i april åpnes opp for dette i Finland.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS