Ny COO i Steen & Strøm

Ketil Wold (45) er ansatt som ny chief operating officer (COO) i eiendomsselskapet Steen & Strøm. Han kommer fra stillingen som Leasing Director i samme selskap.

Publisert

Ketil Wold får dermed ansvar for den operative kjøpesenterdriften i Norge, bestående av 10 kjøpesentre, samt stedsutviklingsprosjektet Økern Sentrum. I tillegg får han ansvar for Leasing og Asset management.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som COO i Steen & Strøm, og ser frem til å få det overordnede ansvaret for kjøpesenterdriften i Norge. Steen & Strøm er Norges sterkeste merkenavn innen kjøpesenter! Med et solid fundament og en unik portefølje skal vi få til en morsom reise sammen med dyktige og engasjerte kolleger, sier Ketil Wold.

Han har lang og bred erfaring fra ulike stillinger innen forvaltning, drift, utvikling og kjøp av eiendom. Han ble i 2014 ansatt i stillingen som Leasing Director i Steen & Strøm, og kom da fra stillingen som Eiendomsdirektør i Sektor Gruppen. Før dette var han en av initiativtagerne bak, samt eier og styremedlem i Salto Eiendom AS.

Steen & Strøms visjon er å berike moderne shopping ved å tilføre en ekstra verdi til kjøpesenteropplevelsen for leietakere, eiere og de besøkende på sentrene. Selskapet har et offensivt utviklingsprogram for å imøtekomme kundenes stadig mer komplekse behov som omfatter trygg og effektiv shopping, spennende opplevelser og trivelige, attraktive møteplasser. Steen & Strøm er klassifisert som det mest bærekraftige kjøpesenterselskapet i Europa for fjerde år på rad. Suksessen ligger i det nære samarbeidet med leietakere, samarbeidspartnere og myndigheter samt i en langsiktig investeringsprofil.

- Vi ønsker å bidra til attraktiv by- og stedsutvikling gjennom å skape velfungerende byrom hvor det er trygt å møtes og der mennesker trives, avslutter Ketil Wold.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Steen & Strøm er en offensiv eier og kommersiell driver av ledende kjøpesentre i attraktive handelsområder i Danmark, Norge og Sverige. Vi eies av det nederlandske pensjonsfondet APG og den franske kjøpesentergruppen Klépierre. Steen & Strøm er et fullintegrert selskap i Klépierre, Europas ledende kjøpesenteraktør, som drifter mer enn 150 sentre i 16 land og er verdsatt til 22.6 milliarder euro.

Powered by Labrador CMS