Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Netonnet Group. (Foto: Netonnet Group)
Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Netonnet Group. (Foto: Netonnet Group)

Netonnet Group vokser

– Vi leverer et positivt resultat til tross for den sterke dollaren og den svake norske krona, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Netonnet Group.

Publisert

Netonnet Group økte sin omsetning i 2015 til SEK 6,37 milliarder. Det tilsvarer en vekst på 2 prosent sammenlignet med 2014. EBIT var på SEK 68,2 millioner og driftsmarginen var 1,1 prosent.

– Vi leverer et positivt resultat til tross for den sterke dollaren og den svake norske kronen. I løpet av året har vi dessuten påbegynt en omfattende utviklings- og effektiviseringsprosess i konsernet. Det har medført visse innkjøringseffekter og et noe forhøyet investeringsnivå, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Netonnet Group, i en pressemelding.

Ehnbåge forklarer at investeringene er knyttet til blant annet et nytt sentrallager, nytt kontor, IT-investeringer og en ny e-handelsplattform for NetOnNet.

– Disse investeringene legger grunnlaget for et enda sterkere fokus på kundetilfredshet og vekst, og skaper dessuten muligheter for synergieffekter og en effektivisert kostnadsmasse, avslutter Susanne.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Om Netonnet Group: Netonnet Group er et av Nordens ledende detaljhandelsforetak innen hjemmeelektronikk. Virksomheten drives via sine heleide varemerker NetOnNet, SIBA, ComputerCity og Netlogic.

Konsernet har flere nettbutikker, 53 selveide butikker/Lagershoper samt B2B-salg. Konsernet har virksomhet i Sverige, Norge og Danmark.

Powered by Labrador CMS