Ny nordisk direktør i Tomra

Svenske Anneli Forsman blir leder av Collection Solutions Nordics i Tomra.

Publisert

Anneli Forsman kommer fra stillingen som leder av kundeopplevelsesdesign hos Telia Company, og har i tillegg 14 års erfraring fra Procter & Gamble i Stockholm. Nå ansettes hun ved Tomras hovedkontor i Norge, og blir en del av teamet som skal lede Tomras vekst i Norden.

Tomra har installert og driftet panteautomater i de nordiske landene helt siden selskapet ble grunnlagt i 1972. I dag har Tomra mer enn 75 000 installasjoner på 60 markeder over hele verden, som letter samlingen av mer enn 35 milliarder tomme drikkebokser og -flasker for gjenbruk og resirkulering hvert år.

– Jeg er spent på å bli en del av en bedrift som allerede har oppnådd så mye, men som samtidig har et enormt potensiale for videre vekst på så mange områder, sier Anneli Forsman i en pressemelding.

– I Tomra har vi en rekke ansatte som brenner for å forbedre klimaet og for å bidra til en mer miljøvennlig bruk av verdens ressurser. Suksessen vår avhenger av kundene våre, så framover vil vi jobbe for å bedre forstå og møte deres behov og adferd, sier Forsman.

Harald Henriksen, som leder Tomra Collection Solutions, sier i pressemeldingen at Anneli Forsman bringer mye energi og erfaring til bedriften.

– Hun har en eksepsjonell erfaring med å levere innovative prosjekter, og hun er god til å forstå hva kundene ønsker og trenger. Med Annelis brede erfaring, vil hun spille en viktig rolle i Tomras videre utvikling, sier Harald Henriksen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS