Stine Trygg-Hauger går snart ut i svangerskapspermisjon, og arbeidet med å få på plass vikar for den nye administrerende direktøren er i gang. (Foto: Clas Ohlson)
Stine Trygg-Hauger går snart ut i svangerskapspermisjon, og arbeidet med å få på plass vikar for den nye administrerende direktøren er i gang. (Foto: Clas Ohlson)

Ny administrerende direktør i Clas Ohlson

Stine Trygg-Hauger blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson Norge, og tar over etter Geir Hoff som har gått over i stillingen som Director of New Markets and Expansion for Clas Ohlson Group.

Publisert

Stine Trygg-Hauger har siden september fungert som konstituert landssjef og kommer fra stillingen kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge. Hun har jobbet åtte år i selskapet og hatt hele sin karriere i retail, fra hun startet å jobbe i butikk som 15-åring.

– Detaljhandelen er i endring og retail har aldri vært mer spennende. Kundens behov og ønsker er i rask endring. Clas Ohlson feirer solide 100 år i 2018 og det sier mye om vårt omdømme og posisjon i folks hjem og liv. Jeg gleder meg til å være med på å løse norske kunders praktiske problemer de neste 100 årene også, sier Trygg-Hauger i en pressemelding.

Hva er dine planer for Clas Ohlson?

– Vårt oppdrag er å løse folks problemer i hverdagen og det betyr at det vi tilbyr kundenhele tiden må utvikles og forbedres for å innfri forventningene. Det handler om å forstå kundereisen, kundens behov og sørge for et best mulig kundemøte, i alle kanaler. Jeg tror tilgjengelighet og gode kundeopplevelser blir ekstra viktig i tiden fremover, sier hun.

VD og Konserndirektør i Clas Ohlson, Lotta Lyrå, er fornøyd med å ha fått Trygg-Hauger på plass.

– Norge er et viktig marked for Clas Ohlson, og vi er veldig glade for at Stine har akseptert tilbudet om å lede virksomheten her på permanent basis. Stine bidrar med et fantastisk engasjement og stor kompetanse innen detaljhandel og kundemøte, både i Clas Ohlson Norge, så vel som i konsernets ledergruppe, sier Lotta Lyrå.

Stine Trygg-Hauger går snart ut i svangerskapspermisjon, og arbeidet med å få på plass vikar er i gang, opplyser Clas Ohlson.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS