Geir Hoff har 7,5 år bak seg som landssjef for Clas Ohlson Norge. (Foto: Clas Ohlson)

Clas Ohlson henter norsk direktør

Clas Ohlsons nye konserndirektør Lotta Lyrå omstrukturer ledelsen og gir den norske landssjefen Geir Hoff ny nøkkelrolle.

Publisert

Geir Hoff går over i ny stilling som Director of New Markets and Expansion, og skal lede konsernets strategiarbeid «100 more years», skriver Clas Ohlson i en pressemelding.

Kommunikasjons- og Markedssjef Stine Trygg-Hauger blir konstituert landssjef for Norge.

Geir Hoff har 7,5 år bak seg som landssjef for Clas Ohlson Norge. Clas Ohlson Norge har under hans ledelse doblet antall butikker og økt omsetningen fra 1,827 mrd. til 3,051 mrd. I anledning selskapets 100-årsjubileum neste år lanserer konserndirektør Lotta Lyrå sin nye strategi «100 more years»

– Retail-landskapet er i endring og forbrukerne har andre forventninger enn før. Dette gir oss et behov for en strategisk gjennomgang, slik at vi kan være sikre på at vi kan løse kundenes praktiske hverdagsproblemer, også de neste hundre årene. Jeg har spurt vår norske landssjef Geir Hoff til å lede dette arbeidet. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med Geir, sier Lotta Lyrå i meldingen.

Kommunikasjons- og markedssjef Stine Trygg-Hauger blir konstituert landssjef for Norge med umiddelbar virkning.

– Jeg har et veldig godt team rundt meg i dag, og jeg overlater skuta i gode hender når Stine Trygg-Hauger nå tar over som konstituert landssjef. Vi har jobbet tett i mange år og hun er en meget dyktig leder, sier Geir Hoff.

Stine Trygg-Hauger har 8 år i selskapet som kommunikasjons- og markedssjef med ansvar for Communication and Customer Experience. Avdelingen inneholder funksjonene Marketing, Ecom, B2B, PR/Internal Communication, Customer Service/Contact Center, Merchandising og Store Planning.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS