Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner. (Foto: Nokas)
Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner. (Foto: Nokas)

Olav Thon gruppen signerer ny sikkerhetsavtale med Nokas

– Vekterne er uvurderlige for oss.

Publisert

– Vekterne er uvurderlige for oss. Ukentlig opplever vi at de er involvert i hendelser som krever ekstra oppmerksomhet og innsats på våre kjøpesentre og hoteller. Senest i sist uke hadde vi blant annet to tilfeller hvor vekternes kunnskap om livreddende førstehjelp kombinert med et årvåkent blikk trolig bidro til å redde menneskeliv. sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i Olav Thon gruppen (OTG) i en pressemelding.

Betydelige investeringer i nye kamerasysteme

Den nye avtalen starter 1. oktober og inkluderer en betydelig leveranse av vakttjenester, kameraovervåking, alarmovervåking, utrykning, kursing og verdihåndtering for OTGs 110 kjøpesentre og 70 hoteller.

Nåværende avtale ble inngått i 2012, og har siden den gang økt betraktelig i innhold og omfang. Den nye hovedavtalen har en varighet på inntil fire år og er verdt flere hundre millioner kroner. I tillegg har partene signert en omfattende 7-års avtale om leveranse av kamerasystemer til gruppens kjøpesentre og hoteller.

– Vi er ydmyke i forhold til tilliten OTG viser oss, og selvsagt glade for at vi i tillegg er valgt til leverandør av ny og avansert kamerateknologi, sier Erik Stenvaag, salgssjef i Nokas.

Dette betyr blant annet at 4 000 kameraer nå skal driftes og vedlikeholdes av Nokas.

– I tillegg forventer vi at OTG kommer til å foreta betydelige investeringer i nye kamerasystemer i årene som kommer. Vi gleder oss til å samarbeide enda tettere, sier Stenvaag.

Viktig med trygghet og sikkerhet

Ola Stavnsborg i OTG understreker at selskapet alltid har fokusert på trygghet og sikkerhet både for gjester, kunder og ansatte.

– Derfor har vi opp gjennom årene iverksatt en rekke konkrete tiltak for å gi alle som beveger seg på våre lokasjoner en trygg opplevelse, sier han. – Å ta i bruk moderne kamerateknologi hjelper oss også til å avdekke kriminalitet, ulykker og andre forhold som er viktig for oss i vårt forebyggende arbeid, men ikke minst til målrettet innsats når det gjelder, sier sikkerhetssjefen.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS