Bjørn Næss kommer fra stillingen som administrerende direktør i NHO Handel, en landsforening i NHO som han startet opp for 5 år siden. (Foto: NHO Handel)

Bjørn Næss bytter jobb

Fra NHO Handel til Oslo Handelsstands Forening.

Publisert

Bjørn Næss tiltrer som administrerende direktør i Oslo Handelsstands Forening (OHF) 2. januar 2018.

Har vokst opp i varehandelen

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i NHO Handel, en landsforening i NHO som han startet opp for 5 år siden. Bjørn har bred erfaring fra handel/kjede/butikkdrift, med næringspolitisk arbeid og som rådgiver for handel og service.

– Jeg gleder meg til å ta tak i oppgavene i OHF. Jeg har selvsagt ikke klart for meg alt hva dette innebærer, men går inn i stillingen med stor ydmykhet. Jeg har vokst opp i varehandelen, og helt fra min første sommerjobb (som 15 åring) og lørdagsjobbing i butikk på Karl Johan, har jeg hatt glødende interesse for handel og service, sier Bjørn Næss i en pressemelding.

Bred erfaring

Næss er utdannet siviløkonom, og har bred erfaring fra bransjen: Han har vært partner for både varehandels-konsulentene i Hartmark Consulting og i Habberstad, han har vært kjededirektør i Statoil Detaljhandel (nå Circle K), direktør i Coop Norge (Dagligvare) og administrerende direktør i AC Nielsen Norge.

– Vi er meget stolte og glade for å ha fått med oss Bjørn i arbeidet med å videreutvikle og fornye OHF videre. Våre medlemmer står overfor store utfordringer fremover. Med Bjørns erfaringer fra handel, butikkdrift, som rådgiver i handel og service, samt hans næringspolitiske arbeid i NHO, er jeg sikker på at styret legger ledelsen av OHF i trygge hender, sier styreleder i OHF Christian Hoel.

Han forteller videre at konstituert administrerende direktør Jon Anders Henriksen vil stå i stillingen frem til 2. januar.

– Styret benytter anledningen til å takke for en kjempeinnsats han har gjort, og gjør, i denne perioden, avslutter Hoel.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS