Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i Netonnet Group og begynner i samme stilling hos Lindex. (Foto: Netonnet Group)

Susanne Ehnbåge blir direktør i Lindex

Går fra NetOnNet til Lindex.

Publisert

På mandag ble det klart at Susanne Ehnbåge slutter som administrerende direktør i Netonnet Group etter 15 år i konsernet. Nå melder svenske market.se at Ehnbåge overtar som administrerende direktør i Lindex.

Hun overtar stillingen i slutten av august, og sier til market.se at hun ser fram til å begynne i jobben.

– Jeg er ivrig etter å begynne å jobbe med Lindex, en av Europas ledende motekjeder. Jeg gleder meg til å jobbe med Lindex-teamet og videreutvikle varemerket, sier Ehnbåge.

Lauri Veijalainen, administrerende direktør i Stockmann og styreleder i Lindex, sier til market.se at han er overbevist om at de har funnet en dyktig leder. Han framhever Ehnbåges kompetanse innen detaljhandel, e-handel og lønnsomhet.

– Susanne Ehnbåge er veldig energisk og resultatorientert. Hun har erfaring fra en bransje som har endret seg raskt og stadig blitt utfordret av netthandel og digitalisering, sier Veijalainen

Les mer på market.se

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS