Handelsprisen er den mest prestisjetunge prisen i norsk varehandel. Her fra fjorårets kåring, da Kitch'n stakk av med seieren. (Foto: Virke)

De nominerte til Handelsprisen 2017

Hvilken handelskjede har gjort det best det siste året? Her er de fem kandidatene som kan vinne prisen tirsdag 19. september på Handelskonferansen.

Publisert

– Handelsprisen skal synliggjøre suksesshistoriene innen norsk handel. Alle de nominerte selskapene representerer vekst- og lønnsomhetsvinnere innen sine bransjer, sier Bror William Stende, direktør for Virke Faghandel, i en pressemelding.

De fem nominerte kjedene er (i tilfeldig rekkefølge):

Megaflis
Vita
BliVakker
Apotek1
Sport Outlet

Variert utvalg

Stende mener de alle har til felles at de har dyrket et solid konsept, og valgt innovative strategier i møte med utviklingene i næringen.

– Alle de nominerte er gode vinnerkandidater, og jeg ønsker dem lykke til. Jeg gleder meg til å kåre vinneren den 19. september på Handelskonferansen, sier han.

Nominasjonen bygger på en totalvurdering av aktuelle selskaper, basert på krav til vekst i omsetningen i kombinasjon med lønnsomhet over tid. I tillegg er det lagt vekt på virksomhetens omdømme og dens evne til å være en ledestjerne for andre handelsselskaper. Handelskonsepter med en omsetning under 50 mill. kr og/eller mindre enn tre års drift er ikke med i vurderingen.

Juryen består i år av følgende personer:

  • Grete Lekven, leder for Handel i DNB
  • Sverre Flåskjer, Managing partner i Herkules Capital
  • Anders Askevold, leder GS1 Smart Centre
  • Reidar Mueller, partner i Varde Hartmark
  • Gisle Sveva, adm. dir. i Visma Retail
  • Frode Finsrud, managing partner i Cappa
  • Ole Martin N. Evensmo, daglig leder i Ehandel.com
  • Erik Fagerli, handelsekspert

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Powered by Labrador CMS